Hotell i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Lidomare

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Rommene er relativt romslige, og inngangen til det sjarmerende familiedrevne hotellet ligger omtrent 30 trappetrinn fra katedralplassen. Vi anbefaler derfor dessverre ikke et opphold her for bevegelseshemmede. Rommene har gode fasiliteter som telefon, satelitt-tv, minibar, safe og aircondition i de varme sommermånedene.

La familien som driver hotellet ønske dere velkommen og føl dere som hjemme i de koselige rommene som er pent dekorerte med antikke møbler. Parker i den nærliggende garasjen (mot betaling) da hotellet ligger i en miljøsone – ZTL – og ta bena fatt på oppdagelsesferden deres gjennom byen. Besøk den flotte katedralen, og ta turen opp til kirkegården hvor dere kan oppleve en fantastisk utsikt, samt treffe på de lokale som passer på sitron- og olivenlundene sine. Hopp også på en av bussene som går fra bussholdeplassen rett i nærheten, og la den frakte dere langs de snirklende kystveiene til andre spennende byer som Positano og Ravello. Returner til et innbydende hotellrom og gjør dere klare til å smake på italienske spesialiteter på en av de mange restaurantene i området.

Les mer om Hotel Lidomare

Bestill deres koselige og sentrale hotellrom

La nedtellingen til deres begivenhetsrike ferie langs Amalfikysten begynne, og gled dere til å kjenne skuldrene senke seg midt i den folkelige og sjarmerende byen Amalfi. Bo sentralt og unngå unødvendig stress. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Rommene på Hotel Lidomare

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map