Hotell i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Lidomare

 
Hotel Lidomare er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Lidomare er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Amalfi her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Rommene er relativt romslige, og inngangen til det sjarmerende familiedrevne hotellet ligger omtrent 30 trappetrinn fra katedralplassen. Vi anbefaler derfor dessverre ikke et opphold her for bevegelseshemmede. Rommene har gode fasiliteter som telefon, satelitt-tv, minibar, safe og aircondition i de varme sommermånedene.

La familien som driver hotellet ønske dere velkommen og føl dere som hjemme i de koselige rommene som er pent dekorerte med antikke møbler. Parker i den nærliggende garasjen (mot betaling) da hotellet ligger i en miljøsone – ZTL – og ta bena fatt på oppdagelsesferden deres gjennom byen. Besøk den flotte katedralen, og ta turen opp til kirkegården hvor dere kan oppleve en fantastisk utsikt, samt treffe på de lokale som passer på sitron- og olivenlundene sine. Hopp også på en av bussene som går fra bussholdeplassen rett i nærheten, og la den frakte dere langs de snirklende kystveiene til andre spennende byer som Positano og Ravello. Returner til et innbydende hotellrom og gjør dere klare til å smake på italienske spesialiteter på en av de mange restaurantene i området.

Les mer om Hotel Lidomare

Bestill deres koselige og sentrale hotellrom

La nedtellingen til deres begivenhetsrike ferie langs Amalfikysten begynne, og gled dere til å kjenne skuldrene senke seg midt i den folkelige og sjarmerende byen Amalfi. Bo sentralt og unngå unødvendig stress. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Rommene på Hotel Lidomare

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Lidomare

Les personlige anmeldelser av Hotel Lidomare som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Lidomare. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Lidomare

Bedømmelse av Hotel Lidomare

Hotellet var ikke verdens fineste og ferskeste. Det var søppel igjen i rommet da jeg kom inn og det var ingen teppe. Da jeg spurte om det fikk jeg et skittent teppe! Frokosten serveres i et lite rom hvor alle sitter nesten i hverandres armer! Det burde være mat fra vest Europa, så ville hotellet bli sett på som et finere vandrerhjem.

Les mer

Et ekte italiensk hotell - både personalet og møblementet - virket som man gjerne ønsker det skulle være

Været betyr som oftest halvparten av en god ferie - og i Amalfi hadde vi ca. 26/28 grader C HVER dag. Den andre halvparten går så til opplevelser, og dem bestemmer man jo selv, så her fikk vi både seilt, kjørt i buss og spesielt gått på tur! Gode opplevelser. Masse turister!!!

Les mer

Vidunderlige Amalfi

Absolutt Europas vakreste kystlinje. Fantastisk vakker.
Amalfi er nydelig og har en god størrelse. Den ligger sentralt på Amalfikysten, du kan lett nå Positano (seile eller busse) og Ravello (buss). Disse to byene skal ses.
Bussturen til Amalfi kan være utfordrende.

Les mer

Amalfi

Gode 8 dager på den vakre Amalfikysten - med praktfult vær.
En veldig koselig by med mange og gode spisesteder osv. Og selvfølgelig mange turister.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Lidomare

Les mer

Bedømmelse av Hotel Lidomare

Les mer
 
search map