Hotell i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Fontana

 
Hotel Fontana er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Fontana er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Amalfi her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

De enkle og pent innredede rommene har aircondition, telefon, satelitt-tv, minibar og hårføner. Hotellet har komfortable fasiliteter som heis, parkering (mot betaling), flott frokosttilbud og alle dobbeltrom har balking, og dere kan deponere verdisaker i resepsjonen.

Våkn opp og start dagen med en liten vandretur i de koselige smågatene rundt katedralplassen. Dere finner et godt utvalg av butikker, kaféer og restauranter i området, og busstilbudet som forbinder de sjarmerende byene langs kysten er virkelig å anbefale – spesielt siden busstoppet ligger bare et par meter fra hotellet. Vender rommet deres på skrått ut mot plassen kan dere høre folkelivet i den pulserende, lille byen, og med havneutsikten kan dere nyte synet av de blå bølgene. Ta en cappuccino på hotellets kafé ”Il Dodge” på katedralplassen og kjenn på den autentiske italienske stemningen Amalfi er så kjent for.

Les mer om Hotel Fontana

Bestilll deres trivelige og sentrale hotellrom

Gjør dere klare til å nyte Italias vakreste kystlinje med Hotel Fontana som deres sentrale base. Utforsk det billedskjønne landskapet og forelsk dere i byene som klamrer seg til fjellsidene, pent dekorerte med velduftende sitronlunder og pastellfargede murvegger. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 
search map