Hotell i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Floridiana

Inngang til hotellet fra gårdshagen
 
Hotel Floridiana er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Floridiana er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Amalfi her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotellet har 7 rom spredt rundt i palasset, og alle har sine egne særpreg. I forhold til storsalens eleganse, er rommene enkelt og praktisk innredet med moderne møbler, aircondition, minibar, wifi, telefon, satelitt-tv, safe, myggnett og bad med dusj, toalett og hårføner.

Tilbring solrike dager på stranden, la dere fascinere av de kulturelle serverdighetene Amalfi er så preget av, eller ta bussen og utforsk de andre sjarmerende byene langs kysten. Besøk den storslåtte katedralen Sant’Andrea med sitt mosaikkledde klokketårn rett rundt hjørnet fra hotellet, og nyt en deilig gelato på den livlige plassen. Ta fergen til enten Positano, Salerno eller øya Capri – hvor vi virkelig anbefaler et besøk til den mystiske Grotta Azzura. Returner til de svale hotellrommet og gjør dere klare til å nyte kulinariske opplevelser fra en annen verden på en av de mange autentiske restaurantene i nærområdet.

Les mer om Hotel Floridiana

Finn frem til Hotel Floridiana
Følg hovedveien i Amalfi sentrum, og ta til høyre opp en smal trappegang rett etter katedralen, og vips – så befinner dere dere på en frodig, liten plass hotellet deler med naboene. Selve hotellresepsjonen er enkel, men så snart dere åpner dørene inn til storsalen vil palassets storhetstid åpenbare seg for dere. Palasset er fra år 1100 og var opprinnelig eid av Pisanerne. Storsalen har blitt tatt godt vare på, og dere kan beundre det nydelige taket dekorert med imponerende freskoer, samt de distinkverte antikkene som pryder rommet. Hotel Floridiana kan by på flere ekstraordinære overraskelser – som gratis parkering i en nærliggende garasje. Dette er spesielt imponerende midt i Amalfi sentrum der parkeringsplasser er sjeldnere enn historiske skatter.

Bestill deres unike hotellrom i Amalfi sentrum

Bo som aristokratene, og legg Amalfi-ferien deres til dette unike hotellet. Kjenn det historiske suset i gangene, og de varme Middelhavsbrisene i gatene. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 
search map