Anmeldelser av Hotel Bellevue Suite

 
Hotel Bellevue Suite er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Bellevue Suite er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Amalfi her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Hotel Bellevue Suite

Les personlige anmeldelser av Hotel Bellevue Suite som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Bellevue Suite. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.
Ole Johan og hans rejsefælle fra Oslo i Norge boede på Hotel Bellevue i Amalfi fra d. 11. til d. 14. juni 2007. Efter deres ophold i Amalfi besøgte de Positano og Sorrento.

Vi har hatt et kjempefint opphold på Amalfikysten. Både Amalfi, Positano og Sorrento svarte til forventningene.

Amalfi: Koselig by. Vi bodde på Hotel Bellevue, på et trivelig rom med balkong og flott utsikt. Hotellet lå ca 10 minutters gange fra sentrum (oppover!).

Positano: Den flotteste byen av alle! Sjarmerende by, og flott strand. Her kunne vi vært i mange dager. Vi hadde stor balkong med kjempeutsikt på Hotell Royal Prisco. Og frokosten var veldig god. Eneste skår i gleden var at det var noe galt med badet den første dagen, slik at vi måtte ligge på et kjempelite rom uten vindu (kun et lite vindu i taket) den første natten. Men vi fikk gratis tilbragt frokost på balkongen når vi fikk tildelt vårt egentlige rom, og en flaske champagne som plaster på såret.

Sorrento: Byen var ikke like sjarmerende som Amalfi og Positano, men likevel en koselig by, og et praktisk utgangspunkt for turer til for eksempel Pompeii, Vesuv og Capri. Hotel Zi Teresa var helt OK, med koselig betjening, og rolige omgivelser til tross for den sentrale beliggenheten.

Veiene langs Amalfikysten er mildt sagt svingete, og blir man fort bilsyk, kan båt være et like greitt alternativ som buss; det går jevnlig båt mellom disse byene. Byene har mer trapper enn veier, så for folk med barnevogner og rullestoler kan Amalfikysten være en slitsom opplevelse.

Vi er godt fornøyd med service hos In-Italia, og bruker dere gjerne igjen!

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2007
Antall reisende 2 voksne
Navn
Else Bjørgen og hendes rejsefælle fra Stavanger i Norge boede på Hotel Bellevue i Amalfi fra d. 26. juni til d. 9. juli 2007.

Her er en liten tilbakemelding fra vårt opphold i Amalfi. Vi syntes at stedet og hotellet var nydelig, og vi hadde det stort sett veldig bra. Men det var en ting som kunne vært annerledes. Hotellet ble drevet at far og sønn, samt at det var noen andre ansatt. Det var noen merkelige regler som var på hotellet, og disse ble passet på på en utidig måte av den eldste eieren. Det var kjøleskap på rommet, (som forøvrig var en minisuite og meget pen og veldholdt), men hvorfor det var kjøleskap vet jeg ikke. Det var nemlig ikke "lov" å ta med mat på rommet, og det kan det jo tenkes at en av og til kunne ønske, om det er en youghert eller sandwich etc. En dag hadde vi handlet med oss sandwiches til å ta med på stranden. Da vi kom inn på hotellet sa verten med en gang med en meget kvass stemme: jeg har jo sagt at det ikke er lov å ha mat på rommet. Og grunnen var at han var redd for maur. Men frokost kunne (mot tillegg i pris) serveres på rommet!! Vi ble også bedt om ikke å ha med drikke på rommet. Det måtte kjøpes i baren. Og det er vel så at en ofte kjøper med seg en flaske vin e.a. for å ha på kvelden på terassen, men nei da. Vi følte oss faktisk en smule overvåket. En dag ringte telefonen . Da hadde han sett at gardinet som hang foran terassedøren hang litt over døren. Det måtte vi ordne med en gang. (og da hadde han stått utenfor og sett opp på terassen vår).

Vi var da heller ikke de eneste han passet på. Et ungt par ble i stedet med "god morgen" en morgen møtt med: dere må ikke spille så høy musikk - de andre får ikke sove. Men det var ikke det som holdt oss våkne. Det var det to store sjæferhunder i nabohuset som gjorde, de gjødde veldig både om natten og tidlig om morgenen. Vi må nok dessverre si at verten ikke var særlig hyggelig, han var allermest opptatt av at hotellet hans ikke skulle skitnes ut. Sønnen var forøvrig meget hyggelig. For øvrig synes vi ikke frokosten var noe å skryte av, kun smøreost og syltetøy til ikke alltid helt fersk brød. Men det var jo kontinental frokost, og kan vel kalles grei nok.Vi hadde forøvrig en deilig i ferie i et meget vakkert område, og badestranden var veldig fin. Vi kn nok tenke oss å komme tilbake til Amalfi, men vil nok da velge et annet hotel, til tross for ha høy standard på værelsene. Men vi vil gjerne bo et sted som har en triveligere atmosfære.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2007
Antall reisende 2 voksne
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode August 2007
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2007
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2007
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map