Hotell i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Bellevue Suite

 
Hotel Bellevue Suite er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Bellevue Suite er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Amalfi her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Godt utgangspunkt for å utforske området

Hotel Bellevue Suite er et herlig og vakkert innredet hotell som ligger ved kystveien ca. 1½ km fra Amalfi by i retning Positano med en fantastisk utsikt over havet og fjellene. Hotellets beliggenhet gjør det til et godt utgangspunkt for turer i området, og kommer du med bil er du heldig, for det er gratis parkering på stedet etter "førstemann til mølla"-prinsippet. Kommer du med offentlig transport stopper lokalbussene nesten rett utenfor døren. Dette betyr til gjengjeld også at du må regne med trafikkstøy, men rommene er ganske lydisolerte.

Vær gjest hos en privat familie

Hotel Bellevue Suite eies av en lokal familie, og det er hovedsakelig faren Tommaso og sønnen Antonio som står for den daglige driften. De er alltid tilgjengelige dersom du skulle ha spørsmål eller ønsker hjelp til å planlegge oppholdet ditt. Det legges stor vekt på at hotellets gjester skal ha mulighet for en stille og rolig ferie der de kan nyte den vakre naturen - og derfor kan ikke stedet anbefales til familier med livlige barn. Tommaso har også sine egne idéer om hvordan man oppfører seg når man er gjest i hans hus, men kan du akseptere det har du funnet en venn for livet.

Les mer om Hotel Bellevue Suite

Et hyggelig hotell med gode fasiliteter

Hotellet har en liten resepsjon, heis, bar, en deilig stue med lyse og innbydende møbler og en mindre frokoststue. Det er en deilig takterrasse med solsenger som du alltid er velkommen til å benytte, og som naturligvis også brukes av de få gjestene som ikke har egen balkong eller terrasse. Som nevnt er det privat parkering foran hotellet etter "førstemann til mølla"-prinsippet. Ca. 100 meter fra hotellet finner du en av Amalfikystens beste strender, og du kan velge å gå ned de mange trappene eller betale for samlet bruk av heis, solseng og parasoll.

Klassiske rom med god utsikt

Hotel Bellevue Suite har 27 klassisk innredede rom hold i naturens farger, og de fleste har balkong eller terrasse og havutsikt. Alle rommene har telefon, satellitt-tv, aircondition, minibar, safe, Wi-Fi og eget bad med toalett, dusj og hårføner.

NB! Barn under 7 år aksepteres ikke på hotellet, og større barn kun hvis de ikke bråker. Eierne misliker det hvis man tar med egen mat og drikkevarer til hotellet.

Les om rommene på Hotel Bellevue Suite

Sjul teksten
 
 
search map