Hotell i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Aurora

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Elegante Hotel Aurora ligger i et rolig område i Amalfi, helt ute ved vannet og båthavnen. Fra hotellet er det ca. 600 meter til domkirken og det flotte torget hvor turister og lokalbefolkningen samles. Nærmeste restaurant ligger kun ca. 50 meter fra hotellet.

Gangavstand til strand

Rett ved hotellet er det en liten småsteinsstrand der du som gjest kan leie parasoller og solsenger hvis du vil. 400 meter fra hotellet finner du en offentlig strand. På kort tid kan du til og med svømme fra stranden til den romantiske Sant'Andrea-grotten. Hotellets terrasse med dens blomsterdekorerte fasade er en fornøyelse for øyet og sjelen. Har kan du la feriefreden senke seg med et godt glass vin i solen eller en bok i skyggen av trærne.

Les mer om Hotel Aurora

Nyttige fasiliteter

På hotellet er det en døgnåpen resepsjon, frokostrestaurant, og garasje (benyttes mot betaling). Dersom du kommer hit med bil anbefaler vi å reservere garasjeplass, da de offentlige parkeringsplassene i byen koster € 3 euro i timen!

Velg ditt rom etter behov

Hotellets 29 rom er fordelt på 4 etasjer. Du kan velge mellom Standard-rom med og uten havutsikt, og Superior-rom med havutsikt og balkong eller terrasse. Superior ligger alle i 4. eller 5. etasje, der utsikten er best. Alle rommene er utstyrte med satellitt-tv, safe, telefon, minibar og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Rommene med havutsikt har også aircondition. Det er kun mulig å være opp til 3 personer på rommene.

Les om rommene på Hotel Aurora

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Aurora

Les personlige anmeldelser av Hotel Aurora som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Aurora. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Aurora

Fantastisk

Hotel Aurora i Amalfi svarte virkelig til forventningene vi hadde angående beliggenhet og standard. Men det som overrasket oss mest var den fantastiske servicen som personalet på hotellet bistod med. De var veldig hjelpsomme med svar på våre spørsmål og kom med forslag på ulike utflukter og turer, og hjalp til med bestillingen av disse.
Vi hadde et rom med havutsikt og det var meget bra, spesielt den store og fine terrassen.

Les mer

Nydelig beliggenhet

Svært fin beliggenhet rett ved fine bademuligheter. Nydelig havsutsikt fra terassene. Frokosten serveres i hagen som er nydelig opparbeidet. Amalfi er en nydelig by med svært gjestfrie mennesker. Må tilbake hit!

Les mer

Bedømmelse av Hotel Aurora

Les mer

May Ellen og Geir fra Asker i Norge boede på Hotel Aurora i Amalfi fra d. 1. til d. 8. juli 2011.

Som vanlig var vi meget fornøyde! Hotel Aurora svarte til de høye forventningene med god service, hyggelige folk og rent og pent. Uslåelig frokostområde med blomstertak, og sjøutsikt. Stille uten biltrafikk, men bare 5 min å gå til sentrum. En travel småbåthavn var artig underholdning på kveldene, mens hvitvinsglasset ble nydt før middag på terrassen.

Av restaurantene i Amalfi likte vi oss svært godt på Lo Smeraldino rett nedenfor hotellet, og La Locanda var også utmerket inne på Piazzaen. Styr unna Il Tari som blir anbefalt, sure kelnere og dårlig pizza.

Stranden som ligger nedenfor hotellet er delt inn i flere små "soner". Be om plass ute på plattingen! Det fulgte også med håndkle, men det var det ingen som fortalte oss før vi oppdaget det tilfeldig etter fem dager. For voksne er dette helt nydelig, men de minste barna vil kanskje ikke ha det best på disse stenete strendene?

Vi gikk turer, og er du i brukbar form så start tidlig og gå i området bak byen! Vi tok trappene bak hotellet opp til Pogerola (bratt, men fantastisk utsikt!) tok en kaffe på toppen av byen, og tok en litt slakere rute tilbake til Amalfi sentrum. Tur 2 gikk til Valle dei Mulini, et naturreservat langs en nydelig elv. Anbefales på det sterkeste!

Båttur til Capri med speedbåt ble litt mer slitsom enn forventet for oss, med litt for mange stopp i grotter og byer underveis. Fordelen er at du kan bade underveis fra båten. Passasjerferge og mer tid på Capri ville nok allikevel blitt valgt, selv om svømmetur gjennom den grønne grotte var uforglemmelig.

Takk til In-Italia for igjen et utmerket opplegg og sted. Vertskapet på Hotel Aurora roste dere!

Les mer

Ivar og rejseledsager fra Grålum i Norge boede på Hotel Aurora i Amalfi fra d. 21. til d. 23. maj 2008.

All logistikken ift booking mm fungerte som alltid helt greitt. Vi hoppet direkte på Alibus til Napoli Beverello og var ute i god tid til å ta Metro del Mare til Amalfi by (kun 2 timer med båt). Imidlertid fikk vi en overraskelse, idet båttrafikken var innstil pga dårlig vær. Det ble derfor en uforglemmelig tur med buss på smale, svingete og sterkt trafikkerte veier til Vietri hvor vi måtte skifte buss. Etter at et antall overfylte busser hadde kjørt forbi oss der, dukket omsider en opp hvor det var plass til oss. Ved ankomsten til Amalfi var det veldig enkelt å spasere til Hotel Aurora og her var alt bare fryd og gammen de 2 nettene vi tilbrakte. Vi hadde bestilt "Superiorværelse med balkong og havutsikt" og rommene var definitivt verdt prisen vi betalte. Store fine rom og fantastisk utsikt over havet. Betjeningen var dessuten veldig hyggelig og snakket flytende engelsk. Frokosten var også upåklagelig. Både hotellet og Amalfi by var et vedlig hyggelig bekjentskap. Etter 2 dager i Amalfi dro vi videre til Positano. Nå var båttrafikken i orden igjen, og det tok kun 25 minutter å komme seg til Positano.

Vi er veldig fornøyd med all service vi har fått fra In-Italia, og vil gjerne benytte oss av deres service i fremtiden også.
Etter 3 dager i Positano tok vi båt tilbake til Sorrento og etter 2 dager i Sorrento tok vi ekspressbuss fra Sorrento direkte til flyplassen i Napoli og hjem derfra.

Les mer

Erik fra Norge boede på Hotel Aurora i Amalfi fra d. 23. april til d. 3. maj 2008.

For å komme til Amalfi anbefalte Info-Italia følgende rute: Buss fra flyplassen i Napoli ned til Jernbanen v/ Piazza Garibaldi. Derfra tog til Salerno og buss fra Salerno til Amalfi. Turen gikk helt greit. Hotell Aurora var koselig og pent med hyggelig betjening. Vi var glade for at vi bestilte rom mot sjøen(vista mare). Flott utsikt, både mot havnen og sjøen. Mot månedskiftet april/mai begynte også cruisebåtene sin trafikk til Amalfi. Fin tid å reise på. Vi hadde bare fint vær, men aprilkveldene kan bli noe kjølige. I 10 dager vandret vi på strandpromenaden inn til sentrum(600 m). Vi besøkte et utall av restauranter. Meget god mat alle steder. Vi anbefaler sjømaten. Syditalia har fått mye omtale om søppel etc(særlig Napoli). Vi opplevde alt svært ryddig og rent, ikke minst på toalettene. Amalfi har tett trafikk i hovedgaten, men det finnes koselige, trange sidegater, dog med noen trapper. Vi hadde utflukter til Ravello(buss), til Maiori(buss) og Positano(båt). Vi anbefaler disse utfluktene sterkt. Så over til Sorrento med buss, der vi bodde på Zi' Teresa hotell. Fint og rolig beliggende, men kort vei til sentrum. Vi hadde kun 3 netter i Sorrento, dessverre. Hadde vi gjort dette en gang til, hadde vi forkortet Amalfioppholdet(vi hadde 10 netter) og forlenget Sorrentooppholdet. Da kunne vi med fordel ha hatt flere utflukter fra Sorrento, slik som Capri, Ischia, Pompei og Herculaneum. Vi hadde som sagt ikke bil, og det er vi meget glade for. Trafikken er tett i begge byene, så jeg vil nesten si at det ikke passer for mindre barn. Et annet tips: Avtal taxiprisene på forhånd ! Vi tok taxi 2 ganger, uten taxameter. Vi synes at tidspunktet var meget bra, med dagtemperatur på maksimalt 24 grader,
Det er lett å være turist i dette området og hvis man kan et par ord italiensk går det enda lettere.

Les mer
 
search map