Hotell i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Aurora

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Elegante Hotel Aurora ligger i et rolig område i Amalfi, helt ute ved vannet og båthavnen. Fra hotellet er det ca. 600 meter til domkirken og det flotte torget hvor turister og lokalbefolkningen samles. Nærmeste restaurant ligger kun ca. 50 meter fra hotellet.

Gangavstand til strand

Rett ved hotellet er det en liten småsteinsstrand der du som gjest kan leie parasoller og solsenger hvis du vil. 400 meter fra hotellet finner du en offentlig strand. På kort tid kan du til og med svømme fra stranden til den romantiske Sant'Andrea-grotten. Hotellets terrasse med dens blomsterdekorerte fasade er en fornøyelse for øyet og sjelen. Har kan du la feriefreden senke seg med et godt glass vin i solen eller en bok i skyggen av trærne.

Les mer om Hotel Aurora

Nyttige fasiliteter

På hotellet er det en døgnåpen resepsjon, frokostrestaurant, og garasje (benyttes mot betaling). Dersom du kommer hit med bil anbefaler vi å reservere garasjeplass, da de offentlige parkeringsplassene i byen koster € 3 euro i timen!

Velg ditt rom etter behov

Hotellets 29 rom er fordelt på 4 etasjer. Du kan velge mellom Standard-rom med og uten havutsikt, og Superior-rom med havutsikt og balkong eller terrasse. Superior ligger alle i 4. eller 5. etasje, der utsikten er best. Alle rommene er utstyrte med satellitt-tv, safe, telefon, minibar og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Rommene med havutsikt har også aircondition. Det er kun mulig å være opp til 3 personer på rommene.

Les om rommene på Hotel Aurora

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map