Hotell i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Amalfi

Terrassen
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Amalfi by har gitt navn til en av de vakreste kyststrekningene i hele Italia, om ikke den vakreste. UNESCO har for lengst utnevnt kystlinjen til verdensarv, og her i denne pittoreske, lille byen ligger Hotel Amalfi - et lite, familiedrevet hotell et steinkast fra domkirken midt i den historiske delen av byen.

Hotellet er et alminnelig turistklasse-hotell, og har vært en favoritt blant norske reisende i mange år. Du bor tett på stranden, midt i sentrum, like ved kirken og midt på Amalfikysten med dens mange muligheter for utflukter og besøk i de hyggelige byene som ligger som perler på en snor langs hele kysten. Det er direkte forbindelse fra Hotel Amalfi til byens hovedgate som ligger bare noen få skritt fra hotellet. Via de smale gatene kommer du raskt til det lille torget Piazza dei Doghi, som er et av byens hyggeligste.

Frokost på terrassen

Du får frokosten servert på terrassen om sommeren og mens du spiser de lokale produktene fra Campania-regionen kan du nyte utsikten over byen.

Rommene er enkle, men inneholder det du trenger. Utsikten er ikke av den mest imponerende da hotellet ligger i de meget smale gatene i sentrum. Det er gratis Wi-Fi på hotellet, og ellers er det eget bad med dusj, safe, aircondition (i høysesongen) og en minibar på rommene.

Les mer om Hotel Amalfi

Transport og parkering

Hvis dere kommer med bil tilbyr Hotel Amalfi parkeringsplass i garasjen så lenge det er ledig der. Det koster € 25 Euro per dag. Det er også mulig å parkere på offentlige betalingsplasser rundt i byen. Jeg vil anbefale parkeringshuset Luna Rossa som koster ca. € 15-20 euro pr. dag avhengig av sesong. Parkeringshuset har direkte adgang fra Amalfi sentrum gjennom en tunnel. Det er dyrt å parkere i området, så vurder hvor mange dager dere faktisk skal bruke bil og lei den eventuelt i kortere perioder. Det er lett å komme seg til og fra Amalfi med offentlig transport da alle bussene på kysten har endestasjon i Amalfi. Det går buss direkte fra Salerno til Amalfi hvis du reiser med tog fra Roma.
Vi gjør oppmerksom på at det er fysisk umulig å kjøre helt frem til hotellet. Bilen parkeres på en av de offentlige parkeringsplassene ved havnen før du går den korte veien til hotellet, enten fra Piazza dei Doghi, som kan nås uten trapper, eller langs den smale og bratte trappen fra hovedgaten.

Les om rommene på Hotel Amalfi

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Amalfi

Les personlige anmeldelser av Hotel Amalfi som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Amalfi. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Amalfi

En uke på hotel Amalfi

Vi hadde en super uke i Amalfi og hotelet bidro til den opplevelsen.
Rommet var romslig, kjølig, rent og hadde gode senger. Plasseringen til hotellet var fantastisk. Torget i Amalfi var så og si rett utenfor og der var det stadig noen som underholdt. Om noe kunne forbederes så er det frokosten som var veldig enkel med litt for mye kaker :-).

Les mer

Bedømmelse av Hotel Amalfi

Les mer
 
search map