Hotell i Amalfi på Amalfikysten

Grand Hotel Il Saraceno

 
Grand Hotel Il Saraceno er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Grand Hotel Il Saraceno er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Amalfi her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Makeløs beliggenhet utenfor Amalfi

Det er ikke det billigste valget, men hotellet er en ekte juvel for romantiske par og blir ofte benyttet til bryllup og større private fester på grunn av utsikten, som er foreviget på et ukjent antall postkort og i guidebøker. Hotel Saraceno ligger ca. 2 km fra Amalfi i retning Positano, og du må ha pendelbuss, offentlig buss eller bil for å komme deg dit. Hotellet tilbyr pendelservice flere ganger om dagen, og lokalbussen stopper rett utenfor døren.

Sitroner og papirmøller

Amalfi er en forholdsvis liten by med kun 6000 innbyggere. Arkitektonisk er den preget av de mange araberne som holdt til langs kysten i middelalderen, og som også har inspirert hotellets innredning. Amalfi er en labyrint av smale gater og smau som det er spennende å gå på oppdagelsesferd i. Den store domkirken er naturligvis verdt et besøk, men er du av den aktive sorten bør du også gå en tur opp gjennom hovedgaten til du kommer til selve Mølledalen, der du finner de gamle papirmøllene og de store sitronplantasjene. I Amalfis små butikker kan du kjøpe all verdens sitronbaserte produkter, og gå ikke glipp av den søte sitronsnapsen Limoncello, som skal nytes iskald.

Gode utfluktsmuligheter

Det er flere hyggelige, små torg i Amalfi, og et fint utvalg av gode, lokale restauranter og kaféer både med og uten havutsikt. Hvis du velger å sitte på domkirkeplassen gjør vi oppmerksomme på at prisnivået her tilsvarer Markusplassen i Venezia. Det er også en liten strand i Amalfi, men den blir raskt fylt opp i høysesongen. Dersom du velger å bo på Hotel Saraceno er heldigvis ikke dette et problem da du har din egen, private strand på hotellet. Selv om Amalfi er et spennende sted anbefaler vi også å besøke byene Ravello og Positano, og du kan lett ta en tur til Sorrento og den berømte øya Capri.

Et hotell med historie

Grand Hotel Il Saraceno ble bygget på 60- og 70-tallet på ruinene av et gammelt forsvarsverk fra 1100-tallet. Konstruksjonene er helt unike de de dekker en hel fjellside; fra kystveien og helt ned til den private stranden. Samtidig er hotellet bygget under en av de største naturlige grottene på Amalfikysten, men for å få det beste inntrykket av hotellet kreves det at du tar en tur ut på vannet, noe som kan anbefales på det varmeste.

Hotellet er innredet i arabisk stil, og holder et høyt servicenivå. Det beste ved hotellet er utvilsomt utsikten, bassenget og den private stranden der du også kan nyte en forfriskning og lette snacks som serveres fra hotellets strandbar. Det er bar, store terrasser og fire forskjellige restauranter på hotellet, der den ene er reservert til større arrangementer. Det er gratis Wi-Fi og kommer du med bil er det parkering på hotellet etter "førstemann til mølla"-prinsippet.

Hotellet har offisielt 5 stjerner og vi ville med glede gitt både beliggenheten og utsikten minst det dobbelte. Men selve hotellet er litt slitt, så derfor har vi valgt å nøye oss med 4 soler.

Les mer om Grand Hotel Il Saraceno

Romslige rom i klassisk stil

Grand Hotel Il Saraceno har i alt 62 romslige rom i flere forskjellige kategorier. Mange har en privat balkong eller terrasse, og de fleste har hel- eller delvis havutsikt. Rommene er pent, men enkelt innredet i klassisk og delvis arabisk stil. Alle rommene har aircondition, minibar, safe, satellitt-tv, Wi-Fi og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar.

Les om rommene på Grand Hotel Il Saraceno

Sjul teksten
 
 
search map