Hotell i Amalfi på Amalfikysten

Grand Hotel Convento di Amalfi

 
Grand Hotel Convento di Amalfi er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Grand Hotel Convento di Amalfi er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Amalfi her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Tilbake i begynnelsen av 1200-tallet ble det bygget en imponerende struktur på fjellveggen over Amalfi. Bygningen som ble eid av kirken, ble omdannet til kloster med sin egen kirke i 1223, og driften fortsatte til 1813, da erkebiskopen av Amalfi tok over stedet. Han leide det ut til private, som gjorde det om til et vertshus. Etter en kort periode som Nautical Institute på slutten av 1800-tallet, har det fungert som et ekte hotellet.

Når H.C. Andersen gikk i kloster

I 1834 kom H.C. Andersen forbi Amalfi. På den tiden fantes enda ikke kystveien, så han ble rodd fra Salerno til Capri, men gjorde et stoppe for natten i Amalfi. Ifølge dagboken bodde han i det gamle klosteret ovenfor Amalfi og han hadde også tid til å lage en enkel tegning av utsikten, så det er ikke mye tvil om at han har brukt natten på hotellet, som inntil for få år siden het Cappucini Convento.

Et ekte gullaldermaleri

Utsikten er ubeskrivelig vakker, og den berømte sti med de vakre hvite søyler "Passeggiata dei Monaci" - eller munkenes vei, som fortsatt eksisterer, tiltrakk på slutten av 1800-tallet malere fra hele verden på grunn av sin skjønnhet. Også de danske gullaldermalere lot seg fortrylle av stedet, og på de danske kunstmuseer kan du i dag beundre de mange vakre malerier som ble til nettopp her på Amalfikysten på de "gyldne" dager.

Les mer om Grand Hotel Convento di Amalfi

Moderne italiensk design i klassiske omgivelser

Etter en grundig men nødvendig renovering for noen år siden, endret navnet på hotellet til Grand Hotel Convento di Amalfi og fikk sine vel-fortjent 5 stjerner. Skjønnheten har ikke endret seg, alt er renovert med stor respekt for bygningens opprinnelige funksjon og utseende. Men moderne komfort har gjort sitt inntog, og går nå hånd i hånd med moderne italiensk design. Den sandfargete bygningen gjør seg faktisk best sett fra sjøen, så ikke snyt deg selv for og se den fra sjøsiden, men i dag er det ikke mange gjester som gjør sin entré fra sjøen.

Her kommer du til Paradis

Hvis du kommer med bil, kan du kjøre rett til døren, herfra overlater du bare nøklene til en av de tjenende ånder som sørger for å parkere den i et trygt miljø mens du tar heisen opp til hotellet, som ligger 80 meter over sjø. Her er vi ganske sikker på at du mister både munn og mæle, for utsikten over Amalfi byen og havet er helt uvurderlig. Og nei, det er ikke billig å være i paradis - men vi vil likevel hevde at det er verdt hver krone. Du kan nyte måltidene dine ute på terrassen, eller i den koselige restauranten, hvis været ikke er på sitt beste. Det er selvfølgelig en koselig bar, det gamle kapellet, et treningssenter og spa med tyrkisk bad, så er det selvfølgelig det vakre evighetsbassenget. Den topp profesjonelle personalet står til din disposisjon og vil gjøre alt for å oppfylle dine ønsker og gi deg en uforglemmelig ferie.

Bo som prinsessen på erten

Hotellet har bare 53 rom og suiter i ulike kategorier og de fleste har havutsikt, mens bare et fåtall har en balkong eller terrasse, som skyldes det faktum at bygningen er fredet. Stil og fargevalget er det samme overalt, og alle rommene har klimaanlegg, minibar, safe, Wi-Fi, satellitt-TV, et bad med toalett, dusj eller badekar, hårtørker og toalettartikler.

Les om rommene på Grand Hotel Convento di Amalfi

Sjul teksten
 
 
search map