Feriebolig i Amalfi på Amalfikysten

Casa Duomo

 
Casa Duomo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Duomo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Amalfi her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Kom dere opp i høyden med 60 trappetrinn opp til leiligheten og den supre utsikten over katedralplassen. Leiligheten er flott møblert og stiller med to soverom – et med dobbeltseng og stor balkong, og et med to enkeltsenger og en mindre balkong, samt en sovesofa i stuen. En stor entré ønsker dere velkommen, og i den behagelige stuen kan dere slappe av etter reisen. Det er ingen aircondition.

Begynn deres ferie i stemningsfulle Amalfi sentrum, med havet kun en 5 minutters gåtur fra leiligheten, og med busstoppet der den offentlige transporten står klar til å frakte dere til de forskjellige byene langs Amalfikysten for flere spennende opplevelser rett rundt hjørnet. Besøk katedralen dere bor vegg i vegg med, og smak på de forskjellige kulinariske skattene restaurantene i byen har å by på. Ta fergen til Positano, Salerno eller øya Capri hvor vi anbefaler et besøk til den mystiske Grotta Azzura. Tilbered lunsj på kjøkkenet med lokale råvarer fra nærbutikken, og nyt den mens dere kikker på folkelivet på den livlige plassen rett utenfor. Boltre dere i den vakre naturen, med frodige sitronlunder og klipper som sammenflettes med blått hav og strender.

Les mer om Casa Duomo

Bestill deres sentrale ferieleilighet i Amalfi

La nedtellingen til deres begivenhetsrike ferie i Amalfi begynne, og gjør dere klare for solrike dager langs Italias vakreste kyst. Med en så sentral beliggenhet kan dere virkelig slappe av og sette pris på alt området har å by på uten unødvendig stress. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 
search map