Feriebolig i Amalfi på Amalfikysten

Casa Duomo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Kom dere opp i høyden med 60 trappetrinn opp til leiligheten og den supre utsikten over katedralplassen. Leiligheten er flott møblert og stiller med to soverom – et med dobbeltseng og stor balkong, og et med to enkeltsenger og en mindre balkong, samt en sovesofa i stuen. En stor entré ønsker dere velkommen, og i den behagelige stuen kan dere slappe av etter reisen. Det er ingen aircondition.

Begynn deres ferie i stemningsfulle Amalfi sentrum, med havet kun en 5 minutters gåtur fra leiligheten, og med busstoppet der den offentlige transporten står klar til å frakte dere til de forskjellige byene langs Amalfikysten for flere spennende opplevelser rett rundt hjørnet. Besøk katedralen dere bor vegg i vegg med, og smak på de forskjellige kulinariske skattene restaurantene i byen har å by på. Ta fergen til Positano, Salerno eller øya Capri hvor vi anbefaler et besøk til den mystiske Grotta Azzura. Tilbered lunsj på kjøkkenet med lokale råvarer fra nærbutikken, og nyt den mens dere kikker på folkelivet på den livlige plassen rett utenfor. Boltre dere i den vakre naturen, med frodige sitronlunder og klipper som sammenflettes med blått hav og strender.

Les mer om Casa Duomo

Bestill deres sentrale ferieleilighet i Amalfi

La nedtellingen til deres begivenhetsrike ferie i Amalfi begynne, og gjør dere klare for solrike dager langs Italias vakreste kyst. Med en så sentral beliggenhet kan dere virkelig slappe av og sette pris på alt området har å by på uten unødvendig stress. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Casa Dora

Amalfi, Campania

Terrazza Marinella

Amalfi, Campania

Terrazzo Papavero

Atrani, Campania

Anbefalinger for deg

Casale Villarena

Nerano, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Terrazza La Perla

Amalfi, Campania

Populært i Campania

search map