Feriebolig i Amalfi på Amalfikysten

Casa Dora

 
Casa Dora er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Dora er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Amalfi her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Den flotte leiligheten består av to soverom, et med dobbeltseng og et med to enkeltsenger, som begge har tilgang til hvert sitt bad. Andre fasiliteter som kan komme godt til nytte ved et lengre opphold er vaskemaskin, tv og aircondition. Slapp av i stuen sammen og tilbered en deilig lunsj på kjøkkenet med lokale råvarer dere har kjøpt på nærbutikken.

Tilbring solrike dager på stranden i Amalfi, eller ta bussen og utforsk de andre sjarmerende byene langs kysten. Besøk den storslåtte katedralen Sant’Andrea med sitt mosaikkledde klokketårn, og ta fergen til enten Positano, Salerno eller øya Capri. Returner til den svale leiligheten og gjør dere klare til å nyte det italienske kjøkkenet på en av de mange koselige restaurentene i området sammen.

Les mer om Casa Dora

Bestill en trivelig og autentisk ferieleilighet

Føl dere som hjemme med en gang dere trer inn i den innbydene leiligheten og la de avslappende feriedagene midt i Amalfi begynne. La skuldrene senke seg med noe godt i glasset ute på balkongen, og nyt en forfriskende svømmetur i Tyrrenhavet. Spør en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 
search map