Hotell i Amalfi på Amalfikysten

Aurora Residence

Amalfi byr på vakre landskap Resepsjonen på hotellet, som ligger ca 600 m unna Du er velkommen på hotellet Utsikt fra hotellet Nydelig mat på kysten
 
Aurora Residence er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Aurora Residence er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Amalfi her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Aurora Residence er boligen for deg som vil lage maten selv og ha litt større plass, sammenlignet med et hotellrom. Dessuten ligger leilighetene i hjertet av Amalfi, noe som innebærer at du har byens tilbud foran dine føtter.

Du bor midt i smørøyet

Du bor altså meget sentralt, nær Piazza Duomo og bare cirka 100 meter fra stranden. Dette gjør at du raskt og enkelt kan komme deg rundt, at du er nær barer, uteservering og restauranter samt shopping og det innebærer til og med at du kan ta et dypp i havet når du vil uten for store anstrengelser. .

Komforten med å bo i leilighet er at du har tilgang til et kjøkken og kan lage din egen mat om du så ønsker, eller sove lenge da du ikke behøver å følge noen frokosttider. Et felles vaskerom er utstyrt med strykeutstyr, vaskemaskin og tørketrommel.

Les mer om Aurora Residence

Bra å vite om overnattingsstedet

Leilighetene tilhører Hotel Aurora som ligger ca 600 meter bort. Og det er en av resepsjonistene fra hotellet hotellet som møter deg og viser deg din leilighet. For best mulig service ringer du i god tid før og melder fra om antatt ankomsttid. Vi ber deg observere at innsjekk er fra til kl. 20.00. For senere ankomst kommer det en avgift og det er kun mulig om du har avtalt med resepsjonen på forhånd.

Du kan nesten kjøre hele veien, men ikke de siste 50 meterne, hvor du kan laste av din bagasje. Bilen kan du parkere etterpå i garasjen mot avgift. Allmenn parkering finnes også rundt om i byen.

Leilighetene ligger fordelt på ulike plan. Ekstrasengene er i sovesofaer.

Leiligheter med komfort

De er koselig innredet med kjøkkenkrok, satelitt-TV, wi-fi, safe, klimaanlegg samt bad med dusj/bad. Noen av leilighetene med 1 soverom har oppvaskmaskin (garanteres ikke). Samtlige som har to soverom har oppvaskmaskin.

Sjul teksten
 
 
search map