Hotell i Amalfi på Amalfikysten

Amalfi Holiday Resort

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

På toppen av byen

Vi vil begynne med å si at navnet "Resort" er nok litt misvisende, fordi det bare er 7 rom og leiligheter på Amalfi Holiday Resort. Selv om du ikke har utsikt over kysten, kan du nyte det vakre utsikten mot fjellene og hagen. Amalfi Holiday Resort er innredet i en gammel renovert papirfabrikk, og er bare 5-10 minutters gange fra både domkirkeplassen og stranden. Hvis du ikke ønsker å gå, er det også en liten lokal minibuss som har stopp i hovedgaten.

Fred og ro blant de lokale

I sommersesongen er Amalfi en veldig livlig by med mange turister, men de fleste kommer ikke mye lenger enn domkirkeplassen og de nærmeste butikkene. Derfor skal du ikke være nervøs for at området du bor, er overfylt av turister, for her er det nesten bare lokalbefolkningen som kommer og de få turistene som har valgt å besøke det fine lille papirmuseumet, eller som skal på tur i Mølledalen. På den annen side, er det nok av lokalefarger og gode muligheter til å lære de koselige amalfitanere å vite.

Amalfi er et godt valg til din ferie

Amalfi har et veldig godt utvalg av både kaféer og restauranter også i området der Amalfi Holiday Resort ligger, kommer du med bil er det en offentlig parkeringsplass rett utenfor døren. Velger du å bruke offentlig transport er du også heldig å bo i Amalfi, for det er nettopp her de fleste lokale busser har endestasjon, så det er lett å dra på utflukter til de omkringliggende landsbyer. Du kan også ta båtturer fra havnen, det er en flott måte å oppleve Amalfikysten på, så kan du selvfølgelig også seile til den vakre øya Capri.

En avslappet atmosfære

Før du hilse på de smilende ansatte, vil du bli møtt av en stor, grønn gate og en del traper som fører deg opp i den vakre hagen, som er terrassert. Amalfi Holiday Resort er et lite koselig sted som tilbyr en avslappet atmosfære, vakre omgivelser og ikke minst god komfort og gjestfrihet. Hvis du setter pris på god kvalitet for pengene, å være uavhengig av andre og bo i fred og ro blant lokalbefolkningen, er Amalfi Holiday Resort et ideelt valg. I sentrum er det svært få hager, men her er du også heldig. I tillegg til en hyggelig hage med bord, stoler og solsenger, er det et flott basseng med såkalt strand effekt, noe som er svært uvanlig. Her kan du velge å nyte dagen og kose deg med en god bok, hvis ikke du foretrekker å dra på utflukter i området.

Les mer om Amalfi Holiday Resort

Velg mellom studio leiligheter og rom

Amalfi Holiday Resort har kun 5 leiligheter i ulike størrelser og 2 rom, alle er pent innredet i moderne stil og med god komfort. Rommene har aircondition, satellitt-TV og bad med toalett, dusj, vaskemaskin og hårføner. Studio leilighetene er delt inn i et soverom og en stue med kjøkken, hvor det er en komfyr, vaskemaskin og oppvaskmaskin. Begge leilighetene og rommene blir rengjort en gang i uken, og det belastes et beløp på ca. 400, - for sluttrengjøring (se vedlegg). Det er ikke mulig å kjøpe frokost på området, men det finnes flere kaféer i nærheten. Hvis du ankommer etter 18:30 er det en tilleggsavgift for sen ankomst (se vedlegg). Ankomst etter kl. 20 er ikke mulig.

Les om rommene på Amalfi Holiday Resort

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map