Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Nyt den vakre utsikten fra de mange husene i høyden

Byen er bygd i en fantastisk åsside, med mange hus bygd inn i klippene. Dere kan vandre mellom dem langs små stier som tar dere opp og ned og over klippene i alle retninger. Vi anbefaler et besøk til Sant'Andrea katedralen og Mulino Rovinato, det mest pittoreske utsiktspunktet i Rovinato. Amalfi er det kulturelle sentrum i området - både på grunn av sin historie og også på grunn av sin fantastiske beliggenhet.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Oppklev det spektakulære landskapet

En tur langs Amalfikystens kronglete veier er en unik opplevelse da dere er omringet av skjønnhet uansett hvor dere snur dere. Amalfikysten er skilt fra Sorrento-kysten av Punta della Campanella. Store steiner går loddrett ned i sjøen og er dekorert med små landsbyer som speiler seg selv i det utrolig blå vannet under. Dere kan besøke elegante villaer og hager som tar pusten fra dere flere steder langs kystlinjen. Her finner dere en blanding av avslapping og natteliv, av middelhavsvegetasjon og sitronlunder som flettes sammen og som ender i de bratte klippene ned mot sjøen. De bratte klippene langs kysten er blitt overtatt av de lokale som har etablert trappetrinn, stier, hager og terrasser. Et unikt landskap hvor sjø og fjell, agrikultur og turisme, deilige råvarer fra land og fisk og skalldyr stadig flettes sammen. Flere sivilisasjoner har satt sine spor her, inkludert grekerne, romerne, arabere og normannere.

Les mer om Amalfi

Hvordan komme til Amalfi

Den nærmeste flyplassen er Napoli som ligger 75 km nord for Amalfi i Napolibukten. Derfra kan dere ta tog til Salerno, og videre kan dere ta Amalfibusser som frakter dere til de forskjellige byene langs Amalfikysten. Alternativt, om dere leier bil, vær oppmerksom på at veiene på Amalfikysten er veldig svingete og kuperte, derfor er det mange som bruker det gode busstilbudet og overlater kjøringen til ekspertene.

Bestill din ferieovernatting

Bruk søkemotoren øverst på siden til å velge blant vårt utvalg av ferieovernattinger i Amalfi. Vi kan tilby ferieleiligheter eller hoteller. Spør gjerne våre erfarne reisekonsulenter om hjelp til å velge det som passer dere best. Kontakt oss via epost ved å bruke lenken på toppen av siden, via chat-boksen til venstre, eller ring oss på nummeret dere finner til høyre på siden. Vi er her for å hjelpe dere å få det meste ut av ferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map