Ferieovernattinger i Agerola

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Midt i en grønn dal, omkranset av fjelltopper som ruver 1400 meter over havet, finner dere Agerola. Dalen åpner seg i sør mot Salerno-bukten og Amalfikysten. Her er landskapet preget av frodige marker, bondegårder, kastanjetrær og bøk. De bratte skråningene rundt byen er skåret med dype kløfter, og det dramatiske synet gir en stemningsfull atmosfære i det ellers idylliske landskapet. Finn frem turskoene og legg i vei langs Sentieri degli Dei (Gudenes Stier) - de gamle stiene som fører både opp til fjelltoppene og ned til kystens klipper og små strender. Eller hva med å dra på spennende utflukter til Napoli, Sorrento, Amalfi, Positano, Ravello, Capri og Pompeii? De er alle en liten kjøretur unna Agerola.

Bli kjent med byens historie

Agerola har røtter helt tilbake til før Romerriket, noe som kan sees på de mange arkeologiske sporene fra Bronsealderen som har blitt funnet her. I romersk tid ble fjellbyen kjent for dens kvalitetsrike melk, noe som er grunnen til at fjellene omkring fortsatt kaller Monti Lattari (melkefjellene). Agerolas storhetstid fant sted under republikken Amalfi, og etter det havnet byen under normannere, franskmenn og spanjoler, før den ble en del av det samlede Italia.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bestill deres ferieovernattinger i Agerola

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Agerola og i resten av Campania. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Les mer om Agerola

Sjul teksten
 
 
search map