Feriebolig i Acciaroli i Campania

That's Amore Cilento Country House

That's Amore Cilento Country House, Acciaroli
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Velger du å tilbringe ferien din hos Remo og hans kone Aurora kan du være helt sikker på at du får en opplevelse utenom det vanlige. Her blir du nemlig en del av familien, og det er ikke den ting det herlige vertsparet ikke vil gjøre for å sørge for at du får en uforglemmelig ferie. Skal du ha med deg kjæledyret ditt på ferien kan dette også la seg gjøre.

Her bor du blant lokalbefolkningen

I løpet av de siste årene har de omdannet hjemmet deres til et såkalt "country house", der de tilbyr overnatting i små eller større leiligheter. Standarden er ikke høy, men til gjengjeld får du mye for pengene og det er naturligvis både kjøkken og privat bad, og de fleste leilighetene har en liten balkong eller et møblert uteområde, mens andre ligger i øverste etasje og derfor har skråtak. Det er gratis Wi-Fi i fellesområdene, men vi gjør oppmerksomme på at dekning og hastighet er begrenset. Det er solsenger til fri benyttelse i hagen, og et par lånesykler på stedet.

Et deilig område for badeløver

Dersom familiens yngste er med på ferie kan de boltre seg med et par lekeredskaper på stedet, ellers kan dere hygge dere i hagen eller kjøre en tur ned til den hyggelige, lille byen Agnone, som ligger kun et par kilometer fra stedet, og her er det også en mindre strand.
Foretrekker du en større strand kan du dra til Acciaroli, som har en såkalt "blått flagg"-strand. Acciaroli ligger ca. 7 km derfra, og er en av de mange hyggelige byene i området. Det er et fint lokalt liv og et rimelig utvalg av både butikker og spisesteder.

Gode utfluktsmuligheter

Kjører du litt lengre mot sør er det mulig å komme seg en tur ut i marineparken, der du kan se grotter og den vakre klippekysten fra sjøsiden. Er du glad i å gå på tur er Cilento også et opplagt feriested, for det er mange flotte turstier med forskjellige vanskelighetsgrader i den nydelige naturparken, og er du historisk interessert kan du også besøke de imponerende, greske templene i Paestum på en dagstur.

Enkle, men komfortable leiligheter

Alle leilighetene har en kjøkkenkrok, så det er mulig å lage enkle måltider. Du kan også benytte deg av et grillområde i hagen. Flere av leilighetene har separat soverom med dobbelt- eller enkeltsenger, og alle har tv, takvifte og privat bad med dusj og toalett. Som nevnt har de fleste leiligheter balkong eller terrasse, og det er gratis Wi-Fi i fellesområdene. Du kan bestille opphold med frokost dersom du ønsker det.

Les om leilighetene på That's Amore Cilento Country House

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map