Agriturismo i Acciaroli i Campania

Agriturismo Il Mulino

 
Agriturismo Il Mulino er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Agriturismo Il Mulino er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Acciaroli her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Her bor dere ved en gammel vannmølle hos Luisa og hennes mann. De har seilt rundt på Middelhavet store deler av sine liv, og har nå trukket seg tilbake til dette paradiset kun 6 km fra Acciarolis strand.

Her senker skuldrene seg i den frodige naturen, og hverdagens hastige tempo er som et fjernt minne. Vandre blant de grønne olivenlundene, og hils på gårdens geiter, sauer og esler som trasker under de skyggefulle trærne. Dagen starter med fôring av dyrene og vanning av den frodige og rikholdige grønnsakshagen, og etter dette tilbringer Luisa mye av tiden på kjøkkenet og sammen med gjestene, mens mannen holder seg for det meste til gårdsarbeidet i markene. Slapp av på den deilige terrassen med havutsikt, og få servert imponerende retter av vertinnen selv.

Les mer om Agriturismo Il Mulino

13 rom

Agriturismo il Mulino består av 13 rom fordelt på to bygninger. Luisa og hennes mann bor i hovedhuset med fem av rommene (tre av dem har utgang til terrasse og havutsikt), mens annekset ligger rundt 400 meter unna med sine åtte flotte rom og imponerende havutsikt. I første etasje her finner dere tre rom med mulighet for ekstra oppredning og direkte utgang til hagen, og i andre etasje ligger fem rom til; tre av dem har terrasse med havutsikt og de andre to vender ut mot fjellet. Alle rommene har egne bad mad toalett, dusj og hårføner. De er enkelt innredet, og har hverken tv, telefon, radio, aircondition eller andre moderne fasiliteter, så dere virkelig kan koble av og nyte freden.

Bestill deres gårdsferie i det grønne

Opplev en autentisk og rustikk gårdsferie midt i nasjonalparken Cilento. Kom tett på det sør-italienske hverdagslivet og den imponerende naturen som preger området. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Agriturismo Il Mulino

Les personlige anmeldelser av Agriturismo Il Mulino som ligger i Campania. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Agriturismo Il Mulino. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Agriturismo Il Mulino

Les mer
 
search map