Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Acciaroli er en kunstnerisk liten by som ligger ut mot Middelhavet langs den flotte Cilentokysten sør for Napoli. Havnen er byens samlingspunkt, og her kan dere beundre både fritids- og fiskebåter, samt det vakre, gamle tårnet og kirken.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

La feriedagene begynne

Spaser langs den langstrakte strandpromenaden, og slikk sol på den deilige sandstranden med en god bok i hånden. Å feriere i Acciaroli og ellers i nasjonalparken Cilento gir dere gode muligheter til å utforske den frodige naturen, samtidig som dere kan kombinere oppholdet med strandliv og kulturopplevelser. Kun én times kjøretur unna finner dere de greske templene i Paestum, og både Amalfikysten, Napoli, Pompeii og Vesuv ligger mindre enn en dagstur unna. Eventuelt kan dere hoppe på en av bussene til Salerno og nyte kystutsiktene underveis.

Les mer om Acciaroli

Bestill deres ferieovernattinger i Acciaroli

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Acciaroli og i resten av Campania. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map