Agriturismo i Zagarise i Calabria

Agriturismo Castellaci

 
Agriturismo Castellaci er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Agriturismo Castellaci er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Zagarise her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Agriturismo Castellaci ligger i flotte omgivelser i Presila-fjellene med en flott utsikt over dalen og det joniske hav. Gården ligger helt for seg selv ca. 7 km fra Squillace-bukten og ca. 15 km fra byen Zagarise. Nærmeste by er Sellia Marina (ca. 8 km) og her finner du blant annet handlemuligheter, spisesteder, minibank og apotek.

Produksjon på garden

Eierfamilien har holdt til her siden 1400-tallet. Den siste eieren giftet seg med Mary fra Irland, så det snakkes engelsk på stedet. I tillegg til familien, Mary og hennes datter Sara, samt alle deres veloppdragne hunder, bor her noen bønder som arbeider på gården og hjelper til med produksjonen av olivenolje av ulike oliventyper, dyrking av frukt og grønt, samt hold av fjærkre.

Les mer om Agriturismo Castellaci

Smak på årstidene

Hvis du liker å spasere ute i naturen har du her mange kilometer til rådighet på gårdens eiendom langs den lille bekken som går ned til sjøen ved den gamle mølla, eller i fruktplantasjen blant appelsin- og oliventrær. Gården er full av aktiviteter hele året, og du kan forvente å både se og få smake på hva årstiden har å by på.

Nyt utsikten fra bassengområdet

Ved gården er det parkeringsplass, felles grillområde, samt et flott svømmebasseng (14 x 7 meter) med barnebasseng og vannmassasje. Rundt bassenget er det en flott terrasse på 350 m² med parasoller og solsenger, hvorfra det en en virkelig flott utsikt over olivenplantasjene og havet i horisonten.

Praktisk og sjarmerende

Leilighetene ligger enten i den historiske delen (8 stk) som har mest sjel, eller i et nybygg ved hovedhuset (4 stk). Boligene i den nyere bygningen er meget velegnet til barnefamilier da de er mer praktisk innredet, men mangler litt sjarm i forhold til det historiske bygget. Alle stedets leiligheter har mulighet for aircondition mot tilleggsbetaling.

Les om leilighetene på Agriturismo Castellaci

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Agriturismo Castellaci

Les personlige anmeldelser av Agriturismo Castellaci som ligger i Calabria. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Agriturismo Castellaci. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Agriturismo Castellaci

Bedømmelse av Agriturismo Castellaci

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Castellaci

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Castellaci

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Castellaci

Les mer

Monica og hendes familie fra Halden i Norge boede på Agriturismo Castellaci i Zagarise fra d. 29. september til d. 2. oktober 2007.

Dette var et helt fantastisk sted. Flott landskap, fint sted og utrolig hyggelig vertskap. Barna våre koste seg veldig. Her var det mange dyr å bli kjent med: hunder, katter, esler, griser, sauer, geiter, høner osv. Praktiske leiligheter hvor man kan ordne seg selv. Delikat bassengområde, rent og pent. Flott utsikt over olivenlunden. Bygninger fra ca 1500-tallet. Eget kapell på gården. Lekeplass. Vi ankom kl 19 en lørdag kveld. Da var det bare en time til butikkene stengte nede i byen, ca 7 km. Da spurte de oss om det var noe vi trengte, for de kunne dra ut og handle for oss. Fikk maten levert på døren en time senere. På søndag skulle det være bryllup på gården og vi ble bedt. Det var riktignok et lite og uformelt bryllup, men vi følte oss inkludert og veldig priviligerte. Priviligerte som fikk lov til å oppleve ett bryllup på nært hold i en annen kultur. Vi har 3 barn og de ville at de skulle være brudepiker. Det var stor stas, både for oss og brudeparet. Vår 7 åring fikk den æren av å overlevere bryllupsringene!!! På festen ble vi kjent med presten og de andre arbeiderne på gården. Neste dag fikk vi en omvisning på gården, som bla viste produksjon av olivenolje. Alt dette var gjort på initiativ fra gårdeier Mary Luca. Hun var en fantastisk dame. Hun kommer opprinnelig fra Irland, noe som gjør at man kan kommunisere lett på engelsk. Datteren Sara var også en utrolig flott person. Dette er et sted hvor man får valuta for pengene og blir kjent med mange hyggelige personer. Anbefales på det aller, aller sterkeste! Vi skal helt klart tilbake hit.

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Castellaci

Les mer
 
search map