Agriturismo i Zagarise i Calabria

Agriturismo Castellaci

 
Agriturismo Castellaci er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Agriturismo Castellaci er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Zagarise her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Agriturismo Castellaci ligger i flotte omgivelser i Presila-fjellene med en flott utsikt over dalen og det joniske hav. Gården ligger helt for seg selv ca. 7 km fra Squillace-bukten og ca. 15 km fra byen Zagarise. Nærmeste by er Sellia Marina (ca. 8 km) og her finner du blant annet handlemuligheter, spisesteder, minibank og apotek.

Produksjon på garden

Eierfamilien har holdt til her siden 1400-tallet. Den siste eieren giftet seg med Mary fra Irland, så det snakkes engelsk på stedet. I tillegg til familien, Mary og hennes datter Sara, samt alle deres veloppdragne hunder, bor her noen bønder som arbeider på gården og hjelper til med produksjonen av olivenolje av ulike oliventyper, dyrking av frukt og grønt, samt hold av fjærkre.

Les mer om Agriturismo Castellaci

Smak på årstidene

Hvis du liker å spasere ute i naturen har du her mange kilometer til rådighet på gårdens eiendom langs den lille bekken som går ned til sjøen ved den gamle mølla, eller i fruktplantasjen blant appelsin- og oliventrær. Gården er full av aktiviteter hele året, og du kan forvente å både se og få smake på hva årstiden har å by på.

Nyt utsikten fra bassengområdet

Ved gården er det parkeringsplass, felles grillområde, samt et flott svømmebasseng (14 x 7 meter) med barnebasseng og vannmassasje. Rundt bassenget er det en flott terrasse på 350 m² med parasoller og solsenger, hvorfra det en en virkelig flott utsikt over olivenplantasjene og havet i horisonten.

Praktisk og sjarmerende

Leilighetene ligger enten i den historiske delen (8 stk) som har mest sjel, eller i et nybygg ved hovedhuset (4 stk). Boligene i den nyere bygningen er meget velegnet til barnefamilier da de er mer praktisk innredet, men mangler litt sjarm i forhold til det historiske bygget. Alle stedets leiligheter har mulighet for aircondition mot tilleggsbetaling.

Les om leilighetene på Agriturismo Castellaci

Sjul teksten
 
 
search map