Feriebolig i Tropea i Calabria

Vicolo Vulcano

 
Vicolo Vulcano er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Vicolo Vulcano er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Tropea her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

På Vicolo Vulcano -i hjertet av den flotte byen Tropea- ligger denne bygningen fra 1800-tallet. Veien er ganske stille, selv om at det rundt hjørnet finnes gågaten Corso Vittorio Emanuele med hyggelig caféer, restauranter og butikker.

Husets oppgang er arkitektorisk flott, men dessverre ikke særlig velholdt. Det finnes her flere leiligheter som bruker denne oppgangen, og eierene er fremdeles ikke blitt enige om noe skal gjøres. Men, tre etasjer opp endrer ting seg.....

Les mer om Vicolo Vulcano

På fjerde og øverste etasje finnes to renoverte og hyggelige leiligheter. Begge er utstyrt med aircondition, tv og bad med vaskemaskin og hårføner.

Toromsleiligheten Cigno med 4/5 soveplasser:
- Leiligheten består av stue med kjøkkenkrok og dobbel sovesofa, bad med toalett og dusj, samt et soverom på hemsen med dobbelseng og mulighet for ekstra seng.

Treromsleiligheten Andromeda med 4/5 soveplasser:
-Leiligheten består av stue med kjøkkenkrok, soverom med dobbelseng, bad med toalett og dusj og ett til soverom på hemsen med dobbelseng og mulighet for ekstra seng.

Sjul teksten
 
 
search map