Feriebolig i Tropea i Calabria

Terrazza Raf

 
Terrazza Raf er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Raf er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Tropea her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ønsker man den perfekte kombinasjon av et opphold i en sjarmerende historisk by, strandferie, fantastisk havsutsikt og en inspirerende og kreativt innredet leilighet? Så er Terrazza Raf stedet!!

Leiligheten ligger midt i Tropeas gamle bydel, ved enden av hovedgaten Corso Vittorio Emanuele. Ved inngangen får man følelse av historisk sjarm. På motsatt side har leiligheten balkonger ut mot havet, og dersom man ser nedover finnes der Tropeas lange hvite sandstrender og trollbindene azurblått vann.

Les mer om Terrazza Raf

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (med terrasse og havsutsikt):
-Leiligheten er romslig (140 m²), og det mest markante karakteristiske er det lyse sylinderformede oppholdsrommet, som er innredet med maritimt stil, har en stor halvmåneformet glassparti ut mot havet og de store balkonger. Leiligheten er fordelt på to etasjer og har spisebord, hyggekrok og åpent kjøkken samlet i oppholdsrommet. I tillegg finnes to soverom, det ene med balkong og havsutsikt, to bad, klimaanlegg og vaskemaskin. I stuen kan det reies opp til ytterlige to personer.

Sjul teksten
 
 
search map