Anmeldelser av Residenza Il Duomo B&B

 
Residenza Il Duomo B&B er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residenza Il Duomo B&B er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Tropea her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Residenza Il Duomo B&B

Les personlige anmeldelser av Residenza Il Duomo B&B som ligger i Calabria. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residenza Il Duomo B&B. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Sjarmerende, men tenk deg godt om før du bestiller dette B&B-et

"Nei, nei og atter nei" var første, andre og tredje tanken vår når vi hadde kommet oss på plass på dette B&B-et.
Men hvis vi begynner med det positive så er personalet utrolig serviceinnstilte, det er rent og pent, sjarmerende rom, veldig sentralt, aircondition, utmerket wifi. Frokosten oppe på takterrassen er spartansk og italiensk, men for en utsikt!
Det negative er at det ligger inne i gamlebyen og dit kan man ikke kjøre med bil, ikke engang for å lesse av bagasjen. Hvis du kjører inn blir registreringsskiltet ditt fotografert og du kan vente deg en real bot når du kommer hjem (har gjort denne feilen før, kjørte inn i avstengt sone og fikk bot på flere tusen kroner). Bilen parkerer man istedet 600-1000 meter fra Residenza Il Duomo; forestill deg å forsere denne strekningen i 35-40 graders varme over brosteinsbelagte gater, som ikke passer for rullekofferter, for å komme deg frem til overnattingsstedet. Etter det skal du dessuten opp til 4. etasje uten heis for å sjekke inn. De fleste rommene ligger dessuten enda en trapp lenger opp.
Rommene er flotte, men i alle dager så lytt! Man hører hvert ord som blir sagt med vanlig innestemme, og om noen går forbi utenfor rommet høres det ut som vedkommende var inne i rommet. Sent på kvelden (24:00) setter et utendørsdiskotek like i nærheten i gang og spiller til 03:00 hver natt...
Tropea ligger dramatisk til på en klippe og kikker ut over havet. For å komme seg til stranden tar man trappene, og det er mulig å leie solsenger, men pass dere for strandklubbene som tar usannsynlig mye betalt... €52 for to solsenger og parasoll en dag!!!
Når man er ferdig å bade skal man opp trappene (+180 trinn) til byen, deretter er det trappene opp til overnattingsstedet. Jeg kan i ettertid ikke huske å noensinne ha svettet mer enn det jeg gjorde mellom stranden og overnattingsstedet, til tross for at jeg har løpt maraton.
Tropea sies å være en av Italias mest restauranttette steder, og det stemmer sikkert, men det virket som om det var mange middelmådige og kun et fåtall gode. Veldig turistifisert selv om majoriteten er italienere, men det er virkelig mange skandinavere, tyskere, nederlendere, briter osv.
Nei, jeg anbefaler ikke overnattingsstedet, bo heller rett utenfor gamlebyen der du kan komme deg helt frem med bil og laste inn og ut bagasje, samtidig som du slipper å høre diskorytmer natt etter natt. Vi og andre gjester satt flere dager i forveien og gruet oss til hjemturen og hvordan vi skulle få med oss bagasjen ned til bilen. Et pensjonert engelsk par vi møtte vurderte i fullt alvor å hive ned veskene i ren desperasjon!
Vi var der en uke, noe som var minst 5 dager for mye, to netter på et annet hotell hadde vært perfekt.

Anbefalinger til kommende gjester

Tropea ligger dramatisk til og er verdt et besøk og gjerne en til to netters overnatting, men du bør vite at det er et mareritt med bagasje, så hvis du har barn i barnevogn gjør du lurt i å vurdere en annen by.
Hvis du drar på utflukter med bil er et besøk i Scilla et must.

Residenza Il Duomo B&B
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Residenza Il Duomo B&B
Dobbeltrom standard
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
 

Bilder

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2015
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra svensk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map