Feriebolig i Tropea i Calabria

Residenza Il Duomo B&B

Terrassen Torget <em>Piazza Duomo</em>
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Tropea er sjarmerende og eksotisk by å bo i. Det er ikke mange steder i Italia du kan være så nærme havet på som i denne middelalderbyen og i tillegg bo så høyt oppe og i sjarmerende omgivelser.

Den flotte beliggenheten

Residenza il Duomo ligger i en liten gate ved byens flotte domkirke. Bygningen er fra det 12. århundre og de to helt øverste etasjene har blitt nyoppusset og gjort om til en bed & breakfast i 2009. I motsetning til mange lignende små hoteller i Sør-Italia har de ikke spart på fliser, bad, møblement og utstyrt til rommene. Det eneste negative her er at det ikke finnes heis og derfor må du være forberedt på å gå opp trapper og pga. dette anbefaler vi ikke et opphold her til personer som har vanskeligheter med å gå eller til familier med små barn. Ellers i området her finnes det et godt utvalg av kafèer, isbarer, restauranter og butikker.

Les mer om Residenza Il Duomo B&B

Takterrassen og andre tjenester

Residenza il Duomo har en flott og bred takterrasse hvor det serveres frokost så lenge været tillater det. Fra terrassen som står til gjestenes rådighet dagen lang har man utsikt over byens tak, havet og skråningene bak Tropea. Videre finnes det et 24 timers åpent resepsjon og wifi. Du kan komme hit uten bil om du vil ettersom byen byr på alt du kan trenge. Her finner du en vakker strand som du kan komme deg til ved å benytte noen trapper fra byen. Hvis du heller velger å komme med bil er det ikke umulig i lavsesongen å finne parkering på offentlige plasser ( i sentrum mot betaling). Ellers er det mulig å bestille parkering mot betaling i nærheten av det historiske sentrum.

Gode og romslige rom

Hotellets 10 rom er romslige og alle har satelitt-TV, aircondition, minibar og bad med toalett samt hårføner.
Leilighetene, i forskjellige kategorier hvor noen er mer grunnleggende enn andre, ligger i et vedlegg, og her kan du også velge med balkong og utsikt over havet.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

B&B Blue Tropea Maison

Tropea, Calabria

Hotel Villa Enrica

Lipari Øy, De Eoliske Øyer

Albergo Da Carmine

Ogliastro Marina, Campania

Anbefalinger for deg

B&B Blue Tropea Maison

Tropea, Calabria

Il Convento

Tropea, Calabria

Agriresidence Ninea

Capo Vaticano, Calabria

Populært i Calabria

Casa Lampedusa

Capo Vaticano

Villa Il Fortino

Capo Vaticano

Agriresidence Ninea

Capo Vaticano

search map