Feriebolig i Tropea i Calabria

Residenza Il Duomo B&B

Terrassen Torget <em>Piazza Duomo</em>
 
Residenza Il Duomo B&B er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residenza Il Duomo B&B er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Tropea her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Tropea er sjarmerende og eksotisk by å bo i. Det er ikke mange steder i Italia du kan være så nærme havet på som i denne middelalderbyen og i tillegg bo så høyt oppe og i sjarmerende omgivelser. Flere middelalderbyer i Italia ligger nær sjøen, men få byer er så høye og med så imponerende havutsikt som Tropea - Calabrias absolutte perle. Her er gode svømmingsmuligheter, fin liten marina og det finnes også hyggelige restauranter som serverer god mat og selvfølgelig god pizza.

Den flotte beliggenheten

Residenza il Duomo ligger i en liten gate ved byens flotte domkirke. I gatene rundt deg er det et fint utvalg av alt fra kafeer, restauranter og butikker.
Slottet er fra det 12. århundre hvor rommene danner de to øverste etasjene. Leilighetene ligger i et anneks.

Interiøret er enkelt og det beste med stedet er den sentrale beliggenheten og tilhørende takterrasse. Det eneste som mangler er en heis, her er det mange trapper å gå i både for å komme seg til rommene samt leilighetene (huset ligger i fem fly). På grunn av dette anbefaler vi ikke stedet for deg som har vanskelig for å gå eller reiser med mindre barn. Du kan enkelt velge denne innkvarteringen uten å måtte bruke en bil, noe som er bra fordi du ikke har lov til å kjøre i den historiske delen uten tillatelse.

Calabria og, fremfor alt, Tropea er også godt likt for sine flotte bademuligheter. Det er flere strender å velge mellom. Til en strand er det ca. en kilometer. Til den andre ca. 650 meter og denne nås via trapper da byen ligger over havet.

Les mer om Residenza Il Duomo B&B

Takterrassen og andre tjenester

Residenza il Duomo har en flott og bred takterrasse hvor det serveres frokost så lenge været tillater det. Fra terrassen som står til gjestenes rådighet dagen lang har man utsikt over byens tak, havet og skråningene bak Tropea. Videre finnes det et 24 timers åpent resepsjon og wifi.
Hvis du ankommer med bil, kan du i lavsesongen finne parkeringsplass i nærheten på offentlige steder i sentrum og mot betaling. Ellers er det mulighet å bestille parkering mot betaling, nær det historiske sentrum. Bare husk at du ikke må kjøre inne i den historiske delen av byen

Velge mellom rom og leiligheter

Hotellets 10 rom er romslige og alle har satelitt-TV, aircondition, minibar og bad med toalett samt hårføner.
Leilighetene har en liten kjøkkenkrok og er tilgjengelig i forskjellige kategorier, noen er mer grunnleggende enn andre. De er plassert i et anneks og her kan du også velge med balkong og havutsikt. Noen rom og leiligheter har skråtak, og har derfor mindre lys. Noen leiligheter er på to etasjer med en såkalt åpen hems.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residenza Il Duomo B&B

Les personlige anmeldelser av Residenza Il Duomo B&B som ligger i Calabria. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residenza Il Duomo B&B. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Sjarmerende, men tenk deg godt om før du bestiller dette B&B-et

"Nei, nei og atter nei" var første, andre og tredje tanken vår når vi hadde kommet oss på plass på dette B&B-et.
Men hvis vi begynner med det positive så er personalet utrolig serviceinnstilte, det er rent og pent, sjarmerende rom, veldig sentralt, aircondition, utmerket wifi. Frokosten oppe på takterrassen er spartansk og italiensk, men for en utsikt!
Det negative er at det ligger inne i gamlebyen og dit kan man ikke kjøre med bil, ikke engang for å lesse av bagasjen. Hvis du kjører inn blir registreringsskiltet ditt fotografert og du kan vente deg en real bot når du kommer hjem (har gjort denne feilen før, kjørte inn i avstengt sone og fikk bot på flere tusen kroner). Bilen parkerer man istedet 600-1000 meter fra Residenza Il Duomo; forestill deg å forsere denne strekningen i 35-40 graders varme over brosteinsbelagte gater, som ikke passer for rullekofferter, for å komme deg frem til overnattingsstedet. Etter det skal du dessuten opp til 4. etasje uten heis for å sjekke inn. De fleste rommene ligger dessuten enda en trapp lenger opp.
Rommene er flotte, men i alle dager så lytt! Man hører hvert ord som blir sagt med vanlig innestemme, og om noen går forbi utenfor rommet høres det ut som vedkommende var inne i rommet. Sent på kvelden (24:00) setter et utendørsdiskotek like i nærheten i gang og spiller til 03:00 hver natt...
Tropea ligger dramatisk til på en klippe og kikker ut over havet. For å komme seg til stranden tar man trappene, og det er mulig å leie solsenger, men pass dere for strandklubbene som tar usannsynlig mye betalt... €52 for to solsenger og parasoll en dag!!!
Når man er ferdig å bade skal man opp trappene (+180 trinn) til byen, deretter er det trappene opp til overnattingsstedet. Jeg kan i ettertid ikke huske å noensinne ha svettet mer enn det jeg gjorde mellom stranden og overnattingsstedet, til tross for at jeg har løpt maraton.
Tropea sies å være en av Italias mest restauranttette steder, og det stemmer sikkert, men det virket som om det var mange middelmådige og kun et fåtall gode. Veldig turistifisert selv om majoriteten er italienere, men det er virkelig mange skandinavere, tyskere, nederlendere, briter osv.
Nei, jeg anbefaler ikke overnattingsstedet, bo heller rett utenfor gamlebyen der du kan komme deg helt frem med bil og laste inn og ut bagasje, samtidig som du slipper å høre diskorytmer natt etter natt. Vi og andre gjester satt flere dager i forveien og gruet oss til hjemturen og hvordan vi skulle få med oss bagasjen ned til bilen. Et pensjonert engelsk par vi møtte vurderte i fullt alvor å hive ned veskene i ren desperasjon!
Vi var der en uke, noe som var minst 5 dager for mye, to netter på et annet hotell hadde vært perfekt.

Les mer
 
search map