Feriebolig i Tropea i Calabria

Residenza Il Duomo B&B

Terrassen Torget <em>Piazza Duomo</em>
 
Residenza Il Duomo B&B er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residenza Il Duomo B&B er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Tropea her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Tropea er sjarmerende og eksotisk by å bo i. Det er ikke mange steder i Italia du kan være så nærme havet på som i denne middelalderbyen og i tillegg bo så høyt oppe og i sjarmerende omgivelser. Flere middelalderbyer i Italia ligger nær sjøen, men få byer er så høye og med så imponerende havutsikt som Tropea - Calabrias absolutte perle. Her er gode svømmingsmuligheter, fin liten marina og det finnes også hyggelige restauranter som serverer god mat og selvfølgelig god pizza.

Den flotte beliggenheten

Residenza il Duomo ligger i en liten gate ved byens flotte domkirke. I gatene rundt deg er det et fint utvalg av alt fra kafeer, restauranter og butikker.
Slottet er fra det 12. århundre hvor rommene danner de to øverste etasjene. Leilighetene ligger i et anneks.

Interiøret er enkelt og det beste med stedet er den sentrale beliggenheten og tilhørende takterrasse. Det eneste som mangler er en heis, her er det mange trapper å gå i både for å komme seg til rommene samt leilighetene (huset ligger i fem fly). På grunn av dette anbefaler vi ikke stedet for deg som har vanskelig for å gå eller reiser med mindre barn. Du kan enkelt velge denne innkvarteringen uten å måtte bruke en bil, noe som er bra fordi du ikke har lov til å kjøre i den historiske delen uten tillatelse.

Calabria og, fremfor alt, Tropea er også godt likt for sine flotte bademuligheter. Det er flere strender å velge mellom. Til en strand er det ca. en kilometer. Til den andre ca. 650 meter og denne nås via trapper da byen ligger over havet.

Les mer om Residenza Il Duomo B&B

Takterrassen og andre tjenester

Residenza il Duomo har en flott og bred takterrasse hvor det serveres frokost så lenge været tillater det. Fra terrassen som står til gjestenes rådighet dagen lang har man utsikt over byens tak, havet og skråningene bak Tropea. Videre finnes det et 24 timers åpent resepsjon og wifi.
Hvis du ankommer med bil, kan du i lavsesongen finne parkeringsplass i nærheten på offentlige steder i sentrum og mot betaling. Ellers er det mulighet å bestille parkering mot betaling, nær det historiske sentrum. Bare husk at du ikke må kjøre inne i den historiske delen av byen

Velge mellom rom og leiligheter

Hotellets 10 rom er romslige og alle har satelitt-TV, aircondition, minibar og bad med toalett samt hårføner.
Leilighetene har en liten kjøkkenkrok og er tilgjengelig i forskjellige kategorier, noen er mer grunnleggende enn andre. De er plassert i et anneks og her kan du også velge med balkong og havutsikt. Noen rom og leiligheter har skråtak, og har derfor mindre lys. Noen leiligheter er på to etasjer med en såkalt åpen hems.

Sjul teksten
 
 
search map