Feriebolig i Tropea i Calabria

Il Convento

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Il Convento ligger i Tropeas historiske sentrum i rolige og fantastiske omgivelser. Her utleies to stemningsfulle og pent møblerte leiligheter til reisende og turister. Bygningens fundamenter stammer helt tilbake til romernes tid, og ligger rett overfor den flotte halvøya med Santa Maria dell'Isola-kirken.

Bli kjent med stedets historie

Bygningens historie er fascinerende, rikholdig og gjenspeiles i arkitekturen. Her har soldater fra de kristne korstogene sovet på vei tilbake fra Jerusalem. På 1600-tallet ble stedet gjort om til kloster for klarisserne. Da Frankrike hadde makten over denne delen av Italia ble stedet innredet som brakke for Murats tropper. Under Andre Verdenskrig ble det utnyttet til samme formål, men med andre flagg.

Les mer om Il Convento

Stemningsfulle omgivelser

I 1987 begynte istandsettingen av hele klostret takket være en vennegjeng som fant inspirasjon til å redde bygningen fra tidens tann. Da arbeidet var ferdig ble to av boligene innredet til reisende og turister som ønsket å oppleve områdets harmoniske og stemningsfulle omgivelser. Fra boligens vinduer får dere den flotteste utsikten over den berømte halvøya som ligger rett utenfor byen, og i horisonten kan dere se den aktive Stromboli-vulkanen.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map