Feriebolig i Tropea i Calabria

Il Convento

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Il Convento ligger i Tropeas historiske sentrum i rolige og fantastiske omgivelser. Her utleies to stemningsfulle og pent møblerte leiligheter til reisende og turister. Bygningens fundamenter stammer helt tilbake til romernes tid, og ligger rett overfor den flotte halvøya med Santa Maria dell'Isola-kirken.

Bli kjent med stedets historie

Bygningens historie er fascinerende, rikholdig og gjenspeiles i arkitekturen. Her har soldater fra de kristne korstogene sovet på vei tilbake fra Jerusalem. På 1600-tallet ble stedet gjort om til kloster for klarisserne. Da Frankrike hadde makten over denne delen av Italia ble stedet innredet som brakke for Murats tropper. Under Andre Verdenskrig ble det utnyttet til samme formål, men med andre flagg.

Les mer om Il Convento

Stemningsfulle omgivelser

I 1987 begynte istandsettingen av hele klostret takket være en vennegjeng som fant inspirasjon til å redde bygningen fra tidens tann. Da arbeidet var ferdig ble to av boligene innredet til reisende og turister som ønsket å oppleve områdets harmoniske og stemningsfulle omgivelser. Fra boligens vinduer får dere den flotteste utsikten over den berømte halvøya som ligger rett utenfor byen, og i horisonten kan dere se den aktive Stromboli-vulkanen.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Il Convento

Les personlige anmeldelser av Il Convento som ligger i Calabria. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Il Convento. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Il Convento

Bra beliggenhet og fantastisk utsikt!

I det hele tatt mye bra. Hyggelig velkomst. Gode oppholdsrom.
Mindre bra var det med gardiner mellom to av rommene og fukt og mugg-lukt.
Vi savnet en terrasse. Det kommer vi til å bestille neste gang vi reiser til den fantastiske byen Tropea.
Cecilia med familie.

Les mer

Bedømmelse av Il Convento

Les mer

Vigdis fra Stavanger i Norge boede på Il Convento i Tropea fra d. 28. juni til d. 3. juli 2008.

Tropea er vakker, men turistpreget. Leiligheten var fabelaktig, sentralt og rolig plassert med panoramautsikt over sjøen fra 2 terrasser! Vi brukte mest den øverste, rett ut fra leiligheten. Solen kom heldigvis ikke før kl. 13. Fikk oftest med oss solnedgangen før vi ruslet ut. Vi følte oss privilegert som fikk bo i slike omgivelser, med en så moderne og fin innredning. Den lokale representanten mrs. Louise ga god service. Vi avtalte henting i forkant, og det fungerte utmerket. Ut fra andres leseropplevelser valgte vi å fly fra Lamezia Terme til Roma. Det fungerte fint. Jernbanen og flyplassen ligger en liten taxitur fra hverandre (10 euro). Det går også buss mellom. Det var varmt om dagene (ca 34 grader?), og 28 grader kl. 20 om kvelden. Vi brukte aircondition de siste nettene.
Vi leide scooter en dag og dro inn i landet til Ricadi (søvnig og hyggelig) og deretter i retning Capo Vaticano. Flott område, med nydelige strender.
Fint mål for en dagstur, men for usentralt til å være aktuelt som oppholdssted for oss.
Til dere i In-Italia: Vi bestilte mandag, og reiste torsdag (pga dødsfall i familien). Fabelaktig service! Vi har brukt dere før, og anbefaler dere til alle vi kjenner. Takk for det!

Les mer

Bedømmelse av Il Convento

Les mer

Bedømmelse av Il Convento

Les mer

Bedømmelse av Il Convento

Les mer
 
search map