Feriebolig i Tropea i Calabria

I Gioielli

Leilighet Zaffiro Leilighetene Topazio og Smeraldo
 
I Gioielli er ikke tilgjengelig for øyeblikket
I Gioielli er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Tropea her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Disse tre leilighetene ligger midt i badebyen Tropeas sentrum, med gangavstand til gågaten og kun et steinkast fra nærmeste spisesteder og innkjøpsmuligheter. Til tross for den sentrale beliggenheten er det mulig å kjøre helt frem til døren, og dere kan parkere ved leilighetene (mot avgift). Eneste ulempen er at det er jevn trafikk i den nærliggende veien.

Fellesterrasse med utsikt

I Gioielli består av tre ferieleiligheter som alle har tilgang til en felles gårdsplass. Derfra går det en vindeltrapp opp til en fellesterrasse med bord, stoler og utsikt over byens tak - samt et glimt at asurblått hav i det fjerne.

Les mer om I Gioielli

Behagelig inneklima selv på varme sommerdager

Leilighetene ligger alle i første etasje og kan derfor virke litt mørke sett med skandinaviske øyne. Men i Sør-Italia er de fleste hus bygget med tanke på å beskytte seg mot solen og skape et kjølig inneklima. Til gjengjeld kan dere nyte den solrike fellesterrassen. Det er inngang til gårdsplassen fra gaten, men på grunn av høydeforskjellen mellom gatene har to av leilighetene balkong som henger over parallellgaten.

Rustikk innredning

Det er høyt under tretaket, leilighetene er prydet med detaljer i stein og cotto-fliser, og innredningen er klassisk og komfortabel. Her får dere også satelitt-tv, dvd-spiller, Wi-Fi og aircondition.

Leilighetene på I Gioielli

Ettromsleilighet Topazio med 2 soveplasser (1. etg)

Topazio er en ettromsleilighet med to enkeltsenger som kan samles til en dobbeltseng, et separat kjøkken, og et bad med toalett, dusj og hårføner. Til tross for beliggenhet i første etasje har leiligheten balkong over parallellgaten nedenfor.

Toromsleilighet Smeraldo med 2+2 soveplasser (1. etg)

Smeraldo er en toromsleilighet med fire soveplasser. Den består av en stue med to sofastoler som kan omdannes til to enkeltsenger, et soverom med dobbeltseng, et separat kjøkken, og et bad med toalett, dusj og hårføner.

Toromsleilighet Zaffiro med 2+2 soveplasser (1. etg)

Zaffiro er en toromsleilighet med fire soveplasser. Den består av en stue med to sofastoler som kan omdannes til to enkeltsenger, et soverom med dobbeltseng og utgang til en avlang balkong med litt havutsikt, et separat kjøkken, og et bad med toalett, dusj og hårføner.

Sjul teksten
 
 
search map