Feriebolig i Tropea i Calabria

Casa di Ulisse

 
Casa di Ulisse er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa di Ulisse er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Tropea her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Casa di Ulisse ligger i den eldste delen av Tropeas historiske sentrum, rett ved skrenten over havnen. Man bor her på en stille blindvei, man allikevel i kort avstand til den livlige gågaten. Her finnes flere spisesteder, isbarer og caféer, samt handlemuligheter i nærheten.

Casa di Ulisse er endel av et palee fra 1500-tallet, og fundamentet stammer fra romernes tid. Bygningen ligger på kanten av en klippe som er 54 meter over havet. Huset ble topp renovert i 2004, og her er alle rommene forskjellige, men det er stemningsfull atmosfære i hver leilighet.

Les mer om Casa di Ulisse

Leilighetene er enkelt møblert for å understreke paleets imponerende vegger og grotter som er preget av cotto-gulv, trebjelker i taket og originale arkitektoriske elementer. Kjøkkenet er kun egnet for frokost eller lette retter -da det kun er to kokeplater-, men det finnes mange spisesteder i byen som er relativt rimelige. Alle boligene har innvendig trapper, så opphold her frarådes familier med små barn.

Les om leilighetene på Casa di Ulisse

Sjul teksten
 
 
search map