Feriebolig i Tropea i Calabria

Casa di Ulisse

 
Casa di Ulisse er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa di Ulisse er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Tropea her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Casa di Ulisse ligger i den eldste delen av Tropeas historiske sentrum, rett ved skrenten over havnen. Man bor her på en stille blindvei, man allikevel i kort avstand til den livlige gågaten. Her finnes flere spisesteder, isbarer og caféer, samt handlemuligheter i nærheten.

Casa di Ulisse er endel av et palee fra 1500-tallet, og fundamentet stammer fra romernes tid. Bygningen ligger på kanten av en klippe som er 54 meter over havet. Huset ble topp renovert i 2004, og her er alle rommene forskjellige, men det er stemningsfull atmosfære i hver leilighet.

Les mer om Casa di Ulisse

Leilighetene er enkelt møblert for å understreke paleets imponerende vegger og grotter som er preget av cotto-gulv, trebjelker i taket og originale arkitektoriske elementer. Kjøkkenet er kun egnet for frokost eller lette retter -da det kun er to kokeplater-, men det finnes mange spisesteder i byen som er relativt rimelige. Alle boligene har innvendig trapper, så opphold her frarådes familier med små barn.

Les om leilighetene på Casa di Ulisse

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Casa di Ulisse

Les personlige anmeldelser av Casa di Ulisse som ligger i Calabria. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa di Ulisse. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Casa di Ulisse

Casa di Ulisse

I 2012 bodde vi i Locorotondo, bestillt via In-Italia.Det var helt perfekt. Vi var fornøyd.
I 2013 bodde vi i Tropea, med leilighet i Casa di Ulisse.
Vi ankom sent på kvelden og hadde problemer med å finne frem til nøkkeldamen, men med hjelp fra informasjonen og mobiltelefon,fant vi frem og ble fulgt til leiligheten.
Leiligheten var helt topp og vi koste oss den uken vi var der. Tropea var en fin by. Vi brukte mye tid på å bare gå rundt i byen og se samt slappe av. Vi hadde leiebil, men den brukte vi kun 2 dager.
Skal man ha ferie og slappe av, så er Tropea et fint sted å bo.

Hilsen
Vigdis og Atle fra Nesttun, Norge

Les mer

Bedømmelse av Casa di Ulisse

Les mer

Bedømmelse av Casa di Ulisse

Les mer

Bedømmelse av Casa di Ulisse

Les mer

Tove og rejsefælle fra Tromsdalen i Norge boede på Casa di Ulisse i Tropea fra d. 12. til d. 19. oktober 2010.

Tropea var fantastisk koselig og Casa Ulisse lå jo helt sentralt og fint til.
Men vil bli skuffet over at Missaggi var uten utsikt. For det sto det ingenting om i beskrivelsen. Det var bare EN leilighet som hadde anmerkning om det. Så det må være en forglemmelse når det gjelder Missaggi. Den bør komme på beskrivelsen så ikke flere blir like skuffet som vi.
Vi kommer til å reise tilbake til Tropea og vil bo på Casa Ulisse, men i en leilighet med utsikt!

Les mer

Bedømmelse av Casa di Ulisse

Les mer
 
search map