Hotell i Tropea i Calabria

B&B Blue Tropea Maison

 
B&B Blue Tropea Maison er ikke tilgjengelig for øyeblikket
B&B Blue Tropea Maison er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Tropea her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

På denne lille B&B har man valgt å kombinere stilige rom med en avslappet stemning. Her ligger alt i gåavstand: restauranter, kafèer, butikker og den koselige gågaten samt stranden. For å nå stranden må du være forberedt på å gå de 70 meterne opp og ned steintrapper som kobler sammen gågaten med stranden. Den fine utsikten mot kirken på fjelltoppen er en av de mest kjente stedene hvor folk tar bilder i hele Italia.

Rom med antikk innredning

Alle 5 rom befinner seg i 2. etasje i den gamle bygningen Palazzo Gabrielli. Alle rom er vakkert innredet med gamle keramikkfliser og med farger som minner om havet og gule farger som gjenspeiler landet. Alle rommene har minibar, TV, aircondition, oppbevaringsboks, wifi og bad med toalett, dusj og hårføner. Bare to av rommene har havutsikt og her kan du garanteres å få ditt rom ved å betale et lite ekstra.

Les mer om B&B Blue Tropea Maison

Rommene på B&B Blue Tropea Maison

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av B&B Blue Tropea Maison

Les personlige anmeldelser av B&B Blue Tropea Maison som ligger i Calabria. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av B&B Blue Tropea Maison. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra B&B Blue Tropea Maison

B&B Blue Tropea Maison

Nydelig utsikt, kjempefin beliggenhet, topp service av hyggelig personale :)

Les mer

Bedømmelse av B&B Blue Tropea Maison

Les mer
 
search map