Feriehus og hoteller i Torre Ruggiero

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Torre Ruggiero tilhører enda en av Sør-Italias mange skjulte perler. Her kan du uforstyrret gå på oppdagelse i smale, brosteinsbelagte smug, som plutselig åpner seg opp til hyggelige torg og steder. Beveger du deg ut av byen, som ligger 566 meter over havet, skal du ikke langt for å nå vakker, uberørt natur. De tette skogene rundt byen har mange stier som inviterer deg til å spasere i det grønne.

Kart over Torre Ruggiero

Klikk på kartet hvis du vil ha en bedre oversikt over byen og dens beliggenhet i Sør-Italia. Du vil også kunne se avstander til nærmeste flyplasser.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

En av Sør-Italias skjulte perler

Denne lille landsbyen er et ideelt reisemål for deg som ønsker en rolig ferie i autentiske omgivelser. Torre Ruggiero, som mange andre byer, led stor skade i jordskjelvet som rammet Calabria i 1783 og måtte gjenoppbygges. Men du fornemmer fortsatt middelalderbystrukturen i gamlebyen, selv om ikke alle bygningene er så gamle.

Det er også like mye det lokale livet som gjør det til en opplevelse å feriere her. Befolkningen har faktisk falt de siste årene og var ved siste opptelling bare ca. 1000 innbyggere. Men her er fortsatt mye liv i området og muligheten til å oppleve en livsstil som vi ikke lenger kjenner i Norge. Det anbefales også å finne lokale spisesteder som serverer tradisjonelle lokale retter. Deretter produserer de i dette området blant annet utmerket pølser og pasta, som fortsatt spinnes på tradisjonell måte.

Les mer om Torre Ruggiero

Ferieboliger i Torre Ruggiero

Hvis du vil oppleve det "ekte" Italia, vet du ofte ikke hvor du skal lete etter den rette ferieboligen. Derfor må du bruke søkemotoren her hos In-Italia Reiser. Vi er spesialister på håndplukkende sjarmerende hoteller, B&B, ferieleiligheter og villaer i små landsbyer som Torre Ruggiero. Vi velger bare de feriehusene, til vår søkemotor, som i tillegg til å danne et godt rammeverk for en avslappende ferie, finner steder som tilbyr interessante opplevelser.

Hvis du angir hvilke datoer du er interessert i, vil søkemotoren raskt gi deg en oversikt over de tilgjengelige overnattingsalternativene i og rundt byen. Hvis du har spørsmål til disse, som du ikke finner svar på i de detaljerte boligbeskrivelsene, er du velkommen til å kontakte oss. Vi kan også gi tips til de største opplevelsene i denne delen av Italia.

Sjul teksten
 
 
search map