Feriebolig i Scalea i Calabria

Le Case del Tedesco

 
Le Case del Tedesco er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Le Case del Tedesco er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Scalea her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Villa Ada ligger blant andre rekkehus helt ute ved havet på klippene nord for Talao-tårnet i Scalea, og herfra går det en sti ned til den lille stranden i Carpinobukten. Dere bor i rolige omgivelser i utkanten av byen, men med innkjøpsmuligheter og spisesteder innenfor 1 km avstand.

Parkeringsmulighet

Rekkehuset vender ut mot veien på ene siden, og mot havet på andre. Det er én parkeringsplass tilgjengelig foran huset under pergolaen. Det er ikke tillat å parkere langs veien.

Les mer om Le Case del Tedesco

Rekkehus med 5 soveplasser (med terrasse og havutsikt):
- Fra fjellsiden er det inngang til husets nederste etasje via hagen. På høyre side finner dere kjøkkenet med 4 gassblusser og en liten elektrisk ovn, og et par trinn ned derfra ligger stuen med spisebord, sofa, tv og utgang til terrassen. Terrassen er fordelt på to plan med bord, stoler, solsenger og flott havutsikt. Ellers er det også et bad med toalett, dusj og vaskemaskin i første etasje.

En trapp fører videre opp til andre etasje fra stuen, og her oppe finner dere et soverom med dobbeltseng og utgang til balkong med havutsikt, et soverom med tre enkeltsenger (kan evt. samles til en dobbeltseng og en enkeltseng) som vender ut mot fjellsiden, og et bad med toalett og dusj. Begge soverommene er utstyrte med aircondition.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Le Case del Tedesco

Les personlige anmeldelser av Le Case del Tedesco som ligger i Calabria. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Le Case del Tedesco. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Le Case del Tedesco

Les mer

Bedømmelse av Le Case del Tedesco

Les mer

Bedømmelse av Le Case del Tedesco

Les mer

Bedømmelse av Le Case del Tedesco

Les mer
 
search map