Hotell i Scalea i Calabria

Hotel Talao

 
Hotel Talao er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Talao er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Scalea her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Talao ligger mellom den gode sandstranden og trappene opp til sentrum av Scalea, som er en av de eldste byene langs Calabrias kyst. Hotellet er familieeid, og det er familien selv står for bl.a. mottakelse av gjester, matlaging og betjening. Trestjerners-hotellet har gode utendørs fasiliteter og et deilig svømmebasseng. Rommene er enkle og egner seg til gjester som er med på jakt etter et trivelig familiemiljø enn luksuriøs losji.

Basseng eller hav?

Like ved hotellet, på samme side av hovedveien, finner dere en parkeringsplass. I byggets første etasje og i underetasjen ligger alle fellesfasilitetene som resepsjon, bar, restaurant og møtelokaler. En utgang mot stranden fører til svømmebasseng, barnebasseng og soldekk. Ca. 50 meter fra bassengområdet finner du sandstranden der hotellet arrangerer lett underholdning i høysesongen.

Les mer om Hotel Talao

Frokostbuffet på italiensk vis

Frokosten serveres som buffet med et utvalg av søte og salte varer, dvs. kaker og croissanter (italiensk tradisjon), samt ost og pålegg for gjester som kommer fra andre breddegrader.

Familiehygge på egen balkong

Hotellets 45 rom er som sagt enkelt innredet, men de er romslige og lyse. Alle har telefon, tv (med noen internasjonale kanaler), safe, aircondition (se perioder og tidsrom under prislisten) og eget bad med toalett, dusj og hårføner. De har alle balkong, som er mindre for de rommene som vender mot byen og større for dem som vender mot havet. Bemerk dessuten at rommene som vender mot byen kan være preget av støy, mens dem som vender mot havet kun hører lyden fra bølgene og - i sommerperioden - de andre gjestene ved bassengene.

Sjul teksten
 
 
search map