Hotell i Scalea i Calabria

Hotel Talao

 
Hotel Talao er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Talao er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Scalea her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Talao ligger mellom den gode sandstranden og trappene opp til sentrum av Scalea, som er en av de eldste byene langs Calabrias kyst. Hotellet er familieeid, og det er familien selv står for bl.a. mottakelse av gjester, matlaging og betjening. Trestjerners-hotellet har gode utendørs fasiliteter og et deilig svømmebasseng. Rommene er enkle og egner seg til gjester som er med på jakt etter et trivelig familiemiljø enn luksuriøs losji.

Basseng eller hav?

Like ved hotellet, på samme side av hovedveien, finner dere en parkeringsplass. I byggets første etasje og i underetasjen ligger alle fellesfasilitetene som resepsjon, bar, restaurant og møtelokaler. En utgang mot stranden fører til svømmebasseng, barnebasseng og soldekk. Ca. 50 meter fra bassengområdet finner du sandstranden der hotellet arrangerer lett underholdning i høysesongen.

Les mer om Hotel Talao

Frokostbuffet på italiensk vis

Frokosten serveres som buffet med et utvalg av søte og salte varer, dvs. kaker og croissanter (italiensk tradisjon), samt ost og pålegg for gjester som kommer fra andre breddegrader.

Familiehygge på egen balkong

Hotellets 45 rom er som sagt enkelt innredet, men de er romslige og lyse. Alle har telefon, tv (med noen internasjonale kanaler), safe, aircondition (se perioder og tidsrom under prislisten) og eget bad med toalett, dusj og hårføner. De har alle balkong, som er mindre for de rommene som vender mot byen og større for dem som vender mot havet. Bemerk dessuten at rommene som vender mot byen kan være preget av støy, mens dem som vender mot havet kun hører lyden fra bølgene og - i sommerperioden - de andre gjestene ved bassengene.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Talao

Les personlige anmeldelser av Hotel Talao som ligger i Calabria. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Talao. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Talao

Fint familiedrevet hotell

Pent hotell med eget basseng og egen strand. Bodde i et mindre dobbeltrom med egen balkong og havutsikt. Opplevde god service fra personalet. I løpet av bare 6 dager rakk vi å føle oss helt hjemmevante på hotellet og blant personalet. Dette skylles nok at det var utenfor sesongen med bare noen få gjester.
Den opprinnelige gamle bydelen av Scalea er verdt et besøk. Den nyere delen derimot er ikke noe å skryte av. Litt slitt og minner på mange måter om et eldre bryggeri fra tidligere Øst-Europa.

Les mer

Stor gjestfrihet og enkel, rustikk mat à la Calabria

Fint utgangspunkt for eventyr i Calabria, ikke glem å besøke Fiume Lao og Fiume Argentino i nærheten der man kan gå deilige turer. Husk også Grotta del Romito, der man kan se en imponerende urokse hugget inn i klippen av en steinaldermann.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Talao

Les mer

Bedømmelse av Hotel Talao

Les mer

Bedømmelse av Hotel Talao

Les mer
 
search map