Ferieovernattinger i San Nicola Arcella

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

San Nicola Arcella ligger på et utsiktspunkt 110 meter over havet, og du kan nyte en flott utsikt over Capo Scalea i sør og Pizzo Canalgrande i nord.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bli kjent med byens historie

Byen ble grunnlagt i det 16. århundret da Scaleas innbyggere flyktet hit for å unnslippe tyrkernes angrep. I løpet av det 18. århundret skjedde en markant stigning i innbyggertallet da den lokale prinsen av Lancia giftet seg med Eleonora Spinelli som flyttet hit med flere bønder. Paret fikk bygget et herskapelig sommerhus på nordsiden av høysletten. I dag kan du kun se "skjelettet" og ruinene av herskapshuset.

La feriedagene begynne

Helt siden 70-tallet har dette området (fra Scalea til Praia a Mare) vært preget av turisme, og San Nicola Arcella har langsomt blitt forbundet med havet takket være byggingen av sommerhus, villaer og feriekomplekser. I dag bor det ca. 1400 faste innbyggere i kommunen, men om sommeren eksploderer antallet med turister som strømmer hit for å nyte utsikten over Policastro-bukta og Dino-øya. Se frem til avslappende dager på stranden og i byen, eller dra på spennende utflukter til Cilento-naturreservatet og Maratea i nord, Pollino Nasjonalpark i fjellene østpå eller Diamante og Paola i sør.

Les mer om San Nicola Arcella

Sjul teksten
 
 
search map