Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Mest populære byer og områder

Mer informasjon om din reise til Calabria

Calabria - populært kalt "tåen" i den italienske støvelen - ligger ved Messinastredet i den sørvestlige delen av den italienske halvøya. Regionen har rundt 2 millioner innbyggere, derav ca. 100 000 bor i regionshovedstaden Catanzaro. I antikken ble Calabria rett og slett kalt "Italia". Siden utvidet romerne navnet til å gjelde hele Sør-Italia - og til slutt ble navnet brukt for hele fastlandet. Så på en måte er Calabria dermed det opprinnelige "Italia". 

Calabria byr på fantastiske sandstrender og klippestrekninger, som er perfekte for sol- og badeferier; storslått og urørt natur med både skogkledde og rå fjell, dype raviner og hele tre nasjonalparker; en lekker gastronomi som bærer preg av nærheten til hav og fjell med mye viltkjøtt og mange fiskeretter; sjarmerende og historiske kystbyer, derav mange har røtter som strekker seg helt tilbake til antikken; og sist, men ikke minst, masse livsglede og evnen til å slappe av og nyte livet slik det er. 

Få steder i Italia har så gode muligheter for en sol- og badeferie som Calabria. De beste stedene finner du blant annet i Santa Maria dell"Isola i Tropea, Scoglio dell"Ulivo i Palmi, og Pietra Grande ved Catanzaro. Hvis du blir lei av å døse på stranden, kan du dra på tur i en av regionens tre nasjonalparker; Pollino, Sila og Aspromonte, eller i et av de mer enn 16 naturreservatene som finnes i regionen. Calabria er krydret med en rik og spennende flora og fauna; du kan blant annet se ulver og bjørner. 

I regionens byer venter deg mange spennende kulturelle og historiske severdigheter. I regionshovedstaden Catanzaro kan du oppleve mange vakre barokkbygninger og nyte utsikten over Fiumarella-dalene fra 350-meters høyde; i Reggio di Calabria på Calabrias sørligste spiss kan du gå på oppdagelsesferd blant gamle greske og romerske ruiner i byens omkringliggende appelsinplantasjer; i Tropea kan du se byens berømte 4 kilometer lange hvite sandstrand, og utforske den gamle, historiske bydelen som vitner om både arabisk, spansk og normannisk innflytelse; og i Cosenza, som ble grunnlagt av grekerne, kan du oppleve mange fascinerende severdigheter i det historiske sentrumet, bl.a. palasser og klostre. 

>> Få mer informasjon om en ferie i Calabria her

 
search map