Feriehus og hoteller i Praia a Mare

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Praia a Mare er et utpreget turistområde som byr på restauranter, diskoteker og mye mer. De fleste kommer hit for å nyte en avslappende ferie i flotte omgivelser ved Tyrrenhavet. Men dersom du ikke vil døse på den lange stranden hele ferien finner du også et rikt utvalg av aktivitets- og utfluktsmuligheter i området.

Du kan for eksempel seile en tur over til Isola di Dino, som ligger et par hundre meter utenfor kysten. Den lille klippeøya er kjent for sine vakre grotter. Inne på land i Praia a Mare finner du også forskjellige former for underholdning for hele familien.

"Trenger du en liten pause fra det turistpregede området, er nærliggende Pollino Naturreservat et ypperlig alternativ med et nydelig fjellandskap som innbyr til fotturer, rafting, terrengsykling og fjellbestigning. Dette er Italias største naturreservat, og rommer både et rikt dyreliv og utallige fascinerende levninger fra fortiden.

Kart over Praia a Mare i Calabria

Klikk på kartet over regionen Calabria hvis du vil få et overblikk over feriehusenes plassering i byen. Her kan du også se en liste med avstander til de nærmeste flyplassene, noe som kan være greit å vite om du reiser med fly til Italia.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Finn ditt feriehus eller hotell i Praia a Mare

Når du bruker søkemotoren her hos In-Italia Reiser søker du blant hundrevis av håndplukkede hoteller, ferieleiligheter og andre overnattingsmuligheter i Italia. Uansett hvilket feriehus du velger til slutt, kan du føle deg trygg på at vi har inkludert det i vårt program fordi du her får optimale betingelser for en vellykket ferie i Praia a Mare.

Dersom du bare søker på dine feriedatoer i søkemotoren over, får du presentert vårt fulle utvalg av feriehus i området. Har du spesielle ønsker eller behov kan du bruke filterfunksjonen i søkemotoren til å lete etter bestemte boligtyper, fasiliteter osv.

>> Ferie i Calabria? Finn online pris på ditt hotell eller ferieleilighet her

Les mer om Praia a Mare

Lokale linker

Du kan finne den offisielle hjemmesiden for byen her

Sjul teksten
 
 
search map