Hotell i Parghelia i Calabria

Hotel Cannamele Resort

 
Hotel Cannamele Resort er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Cannamele Resort er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Parghelia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Cannamele Resort har en flott beliggenhet med utsikt over havet og calabriske landskapet. Det er en god kilometer ned til nærmeste strand og ca. 1 km til Parghelia sentrum, mens det er ca. 3 km inn til Tropeas flotte og stemningsfulle sentrum.

Nyt takterrassen

Hotellet er helt nybygget og byr på parkeringsplass, resepsjon, frokostsal og en velholdt hage med svømmebasseng og tilhørende soldekk. Det er Wi-Fi-tilgang (mot betaling) i hotellets fellesområder, og vi anbefaler å tilbringe solrike dager enten ved bassengkanten eller på den store takterrassen med panoramisk utsikt over havet og kystlinjen.

Les mer om Hotel Cannamele Resort

Rommene
Hotellets 17 rom er flott innredet og har alle adgang enten til møblert balkong eller terrasse. Rommene er i tillegg utstyrte med aircondition, minibar, tv med satelittkanaler (mot betaling), safe og eget bad med toalett og dusj. Frokosten serveres utendørs så lenge været tillater det. Det er også mulig å få frokosten servert på rommet uten å måtte betale noe ekstra.

Sjul teksten
 
 
search map