Ferieovernattinger i Parghelia

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Navnet Parghelia stammer fra gammelgresk og betyr "havkanten", og da størsteparten av byens aktiviteter er bundet til havet er navnet fortsatt svært passende.

Frem til 1700-tallet var byens havn spesielt aktiv i handelen med Marseille. Flere jordskjelv har siden ødelagt byen som stammer fra Middelalderen, noe som gjør at de fleste bygningene ble helt gjenoppbygget på 1900-tallet. Det er kun middelalderkirken Santuario della Madonna di Portosalvo som har overlevd naturens luner.

Bestill ferieovernattinger i Parghelia

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Parghelia og ellers i Calabria. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map