Feriehus og hoteller i Maida

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen ligger omtrent mellom de Tyrrhenske og Joniske hagene, på den smaleste delen av halvøya som utgjør Støvellandets "fremfot". Det er uklart når det ble en faktisk by her, men man har gjort funn fra boliger som kan dateres helt tilbake til jernalderen.

I dag har Maida ca. 4500 innbyggere, som hovedsakelig lever av landbruk - spesielt dyrking av oliven, sitroner og kiwifrukter. Inntektene fra turismen har imidlertid begynt å spille en større rolle i byen de siste årene. Det er ikke vanskelig å forstå at reisende er tiltrukket av stedet. En ferie i denne lille, sjarmerende byen, er en unik mulighet til å oppleve gamle tradisjoner og autentisk hverdagsliv  i Sør-Italia.

Kart over Maida i Sør-Italia

Klikk på kartet nedenfor for å få oversikt over byen og området, samt å se hvilke feriehus vi tilbyr i denne delen av Italia.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Håndplukkede feriehus i Maida

Selv om du finner mange av Italias mest kjente og populære destinasjoner i utvalg vårt hos In-Italia, er det først og fremst våre håndplukkede hoteller, B&B, ferieleiligheter og villaer i landets mer ukjente, fine landområder, som gjør vår søkemotor unik. Når vi velger nye feriehus til vårt program, ser vi etter steder hvor våre gjester vil kunne oppleve det ekte Italia.

Begynn med å skrive inn dine feriedatoer og få oversikt over tilgjengelige feriehus i og rundt Maida. Du kan også bruke søkemotoren hvis du samtidig vil finne en passende flyforbindelse fra Norge til Italia.

Les mer om Maida

Sjul teksten
 
 
search map