Feriebolig i Capo Vaticano i Calabria

Villa Serena

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Villa Serena & Sirenetta ligger i nærheten av Capo Vaticano og har en fin havutsikt fra den herlige terrassen. På klare dager kan dere til og med se Stromboli og de andre Eoliske øyene i det fjerne.

Nyt de korte avstandene

Villaen som er delt opp i to leiligheter med felles terrasse ligger ca. 350 meter fra nærmeste butikker, og for å komme ned til havet følger dere en ca. 75 meter lang trappesti. Leilighetene er enkelt møblerte, men kjøkkene har nylig blitt oppusset og har nå oppvaskmaskin. Villaen er ideell for to familier som reiser sammen og ønsker hver sin leilighet, men et felles knutepunkt på den store terrassen. Parkering er også tilgjengelig.

Les mer om Villa Serena

Leiligheten på Villa Serena

Hus Serena med 5 soveplasser (med terrasse og havutsikt)

En enkelt innredet leilighet (ca. 250 m² stor) med nyrenovert kjøkken (2009). Inngangen er på terrassen. Leiligheten består av et kjøkken med oppvaskmaskin, ovn, fire gassblusser og kjøleskap, en stue med spisebord, sofa og tv, to soverom med dobbeltseng, et soverom med enkeltseng og to bad med dusj. Leiligheten er utstyrt med aircondition og Wi-Fi. På den romslige terrassen finner dere en grill, utedusj og hagemøbler.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map