Villa i Capo Vaticano i Calabria

Villa Michela & Francesco

 
Villa Michela & Francesco er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Michela & Francesco er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Capo Vaticano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Disse to villaene er klassiske syditalienske ferieboligene med veranda og arkadebuer. Atmosfæren er sydlandsk mad palmer og deilig hage. Her er man høyt over havet og har havsutsikt fra terrassen -dersom man ser bort fra enkelte trær og el-ledninger-.

Villa Francesco ligger ved siden av bassenget, og Villa Michela ligger litt tilbaketrukket i fred og ro, med 30 - 50 meter til bassenget.

Les mer om Villa Michela & Francesco

Spesielt barnefamilier vil få glede av dette stedet, hvor det er fred og ro -ingen trafikk-, nytt basseng (2006), terrasse og parkeringsplass.

Fireromsvilla med 6/7 soveplasser:
- Villaene som nesten er like, har et basseng som ligger ugenerende for naboer og trafikk på deling. Man finner her en stor terrasse og en flott hage. Innvendig er det ca 100 m² som er fordelt på stue, nytt flott kjøkken med oppvaskmaskin, vaskemaskin og 4 gassblusser -samt ovn-, to soverom med dobbelseng, et soverom med to enkelsenger, samt to bad med toalett. I det ene soverommet er det mulig å sette inn ekstra seng.

Sjul teksten
 
 
search map