Villa i Capo Vaticano i Calabria

Villa Marisa

 
Villa Marisa er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Marisa er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Capo Vaticano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Villaen tilbyr panoramiske og rolige omgivelser på kysten for å tilbringe en komfortabel ferie. Du kan velge mellom å tilbringe dager ved bassenget, eller ligge på den hvite stranden nær historiske Tropea.

Perfekt for større familier

Villaen ble bygget i 1980 og er innredet med alle fasiliteter som aircondition. Dette er et perfekt sted for større familier eller vennegrupper som reiser sammen.

Les mer om Villa Marisa

I nærhet til stranden

Når du bor på Villa Marisa er du en kort gåtur unna stranden. 1 km unna finner du de nærmeste strendene (Santa Maria Beach). Den nærmeste store byen er vakre Tropea (ca. 14 km unna), her vil du finne et større utvalg av resturanter, kafèer og butikker og også en nydelig strand.

Villa med 3 soverom + loft

Villaen er 110 m² stor og har tre soverom med dobbelseng, et loft med to enkeltsenger, stue med sofaer, et kjøkken med 4 kokeplater, ovn/mikrobølgovn, oppvaskmaskin og vaskemaskin, to bad med toalett, dusj og hårføner og en hage med terrasse, hagemøbler, bord og stoler og en grill. Ved siden av villaen finnes det en parkeringsplass.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Villa Marisa

Les personlige anmeldelser av Villa Marisa som ligger i Calabria. Bedømmelsene av villaen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Marisa. I tillegg til vurdering av selve villaen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Villa Marisa

Bedømmelse av Villa Marisa

Les mer

Bedømmelse av Villa Marisa

Les mer

Bedømmelse av Villa Marisa

Les mer

Bedømmelse av Villa Marisa

Les mer

Erik og familie fra Trondheim i Norge boede på Villa Marisa i Capo Vaticano fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Vi var meget fornøyd med oppholdet. Hus, beliggenhet og sjøutsikt var fantastisk (men hage-anlegget kunne trenge litt opp-pussing) men det glemmer man når man sitter med sin kalde drikk og ser på solnedgangen i havet. Barna elsket bassenget og uteanlegget med grill og stort spisebord gjorde matlaging til en lek. Personalet på Enotria travel var meget hyggelige og hjelpsomme og ordnet opp når kommunen stengte vannet på grunn av graving i gaten. Villa Marisa anbefales absolutt til barnefamiler. Kort vei (5 min) til fantastiske strender.

Les mer

Bedømmelse av Villa Marisa

Les mer
 
search map