Villa i Capo Vaticano i Calabria

Villa Il Fortino

 
Villa Il Fortino er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Il Fortino er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Capo Vaticano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Villa Il Fortino ligger ved Capo Vaticano i Santa Maria di Ricadi. Det er ca. 200 meter til nærmeste restaurant og 350 meter til stranden. Tropeas hyggelige sentrum er knappe 7 km kjøring fra huset.

Flott terrasse

Huset er velutstyrt med smakfull innredning. Hele veien rundt er det hage og en flott terrasse med svømmebasseng. Selve boligen er utstyrt med vaskemaskin, oppvaskmaskin og tv.

Les mer om Villa Il Fortino

Villa med 6/8 soveplasser (ca. 200 m²):
- Villaen består av en stor stue med peis og kjøkkenavdeling, tre soverom med to soveplasser hver og tre bad med toalett og dusj eller badekar. Ved siden av villaen ligger et anneks med dobbeltrom og bad. Villaens uteområder og svømmebasseng er private og deles ikke med andre (dersom reiseselskapet kun er på 6 personer og annekset dermed ikke benyttes blir det ikke leid ut til andre).

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Villa Il Fortino

Les personlige anmeldelser av Villa Il Fortino som ligger i Calabria. Bedømmelsene av villaen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Il Fortino. I tillegg til vurdering av selve villaen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Villa Il Fortino

Bedømmelse av Villa Il Fortino

Les mer

Bedømmelse av Villa Il Fortino

Les mer
 
search map