Feriebolig i Capo Vaticano i Calabria

Le Case di Berto

 
Le Case di Berto er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Le Case di Berto er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Capo Vaticano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Fra boligene går det en sti ned til en fortryllende lagunen (ca 200 meter unna) med privat sandstrand, klipper og asurblått vann, samt Capo Vaticanos majestetiske fyrtårn rett rundt hjørnet.

Enkle hytter med aircondition

Feriehusene er innredet med antikke møbler (der noe kommer fra den lokale kirken) og tykke vegger som holder boligene nedkjølt om sommeren, men de er også utstyrte med klimaanlegg for sikkerhets skyld. Stedet har ikke svømmebasseng, men stranden er som sagt kun et stenkast unna (ca. 400 trappetrinn). Stranden deles med gjester fra et nærliggende feriekompleks.

Les mer om Le Case di Berto

Nyt ferien på terrassen

Husene ligger på forskjellige nivåer på et rolig og skjermet område, og har hver sin terrasse med en imponerende utsikt over Middelhavet og områdets grønne omgivelser. Det er handlemuligheter og restaurant innenfor gangavstand eller 8 km unna i Tropea. Det er også parkering på området.

Les om leilighetene på Le Case di Berto

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Le Case di Berto

Les personlige anmeldelser av Le Case di Berto som ligger i Calabria. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Le Case di Berto. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Le Case di Berto

Bedømmelse av Le Case di Berto

Les mer

Fantastisk!

Et helt fantastisk sted som overgikk alle våre forventninger! Ren, friskt med alt du trenger. Men fremfor alt var det så vakkert. Huset, innredningen, omgivelsene og stranden. Vi nøt hvert minutt. Et sted å slappe av.

Les mer

Bedømmelse av Le Case di Berto

Les mer

Bedømmelse av Le Case di Berto

Les mer

Mats og rejsefælle fra Oslo i Norge boede på Le Case di Berto i Capo Vaticano fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Vårt ukelange opphold i Capo Vaticano var et eventyr, men dessverre var det ikke fritt for enkelte ubehageligheter. Selve Capo Vaticano er en turistfelle, men hyggelige byer som Tropea ligger ikke langt unna og strendene og omgivelsene er fantastiske. Vi bodde i Le Case di Berto og det var en svært blandet opplevelse. Den lille hytta over to plan har sin sjarme, lite er forandret siden Hemingway bodde her. Men den er mørk, med sementgulv, uten dørhåndtak på ytterdøra, med en svært dårlig utstyrt kjøkkenkrok og et bad som ikke akkurat er toppmoderne. Utenfor hytta er det derimot det rene paradis. Et helt utrolig terasseområde med sitteplass til to fotballag, helt avsondret fra andre feriegjester og en utsikt som ikke kan beskrives med ord. Du ser rett over til Sicilia og den vulkanske øya Stromboli og kveldene på plattingen vil vi huske resten av våre liv. Men aircondition-anlegget røk og vi ble helt oppspist av mygg eller knott, hvilket la en solid demper på ferien. Dessuten, og kanskje viktigst, er det meget krevende å ta seg til stranden, som er en av de absolutt flotteste vi har vært på. Det er hundrevis av trappetrinn ned til stranden, når du først finner trappa da, som ligger bortgjemt ca. 100 meter fra hytta. For spreke folk er det ingen problemer, men for barnefamilier, bevegelseshemmede eller eldre er det absolutt ikke noe sted å anbefale. Er du derimot ute etter noe helt spesielt og ikke har krav til komfort, vil du glede deg over verdens flotteste utsikt fra soveromsvinduet (skjønt å kalle det et "vindu" er å trekke det hele litt langt...)

Les mer

Bedømmelse av Le Case di Berto

Les mer
 
search map