Villa i Capo Vaticano i Calabria

Casa Norelli

 
Casa Norelli er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Norelli er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Capo Vaticano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Casa Norelli er en flott rosa villa med en flott hage og et hyggelig område med en god klima. Villaen er rustikk og smakfult innredet med fine møbler i stein og tre, og du kan se at det har blitt lagt inn mye sjel inn i innredningen pga. varmen og velkomstfølelsen du får av å være her.

Sitt ned og nyt utsikten og den deilige freden

På Casa Norelli har du anledningen til å nyte den flotte utsikten og roen som dominerer fra den store terrassen i hagen. Veien som går forbi villaen stengt om sommeren for all trafikk, så her er det ikke noen biler som forstyrrer. I tillegg finnes det også en takterrasse på omtrent 12 m² (den kan virke mindre) hvor du kan nyte enda bedre den flotte havutsikten. I kort avstand finner du en flott basseng som deles med seks andre hus i området. Rundt 100 meter unna finner du trappene som tar deg direkte med til sandstranden (400 trappetrinn).

Les mer om Casa Norelli

Hus med 2 soverom og 5 soveplasser

Huset er på 80 m² og er fordelt på to etasjer. Innredningen er fin med tregulv, trapper i smijern og tremøbler. Vi gjør oppmerksom på at dette stedet ikke er spesielt egnet for små barn eller personer som har vanskeligheter med å gå på grunn av disse vanskelige trappene. I tillegg finnes det to soverom (ett med dobbelseng og ett med køysenger) og en liten stue med sovesofa for èn person, villaen har to bad med dusj. Huset har en liten takterrasse med panoramsik utsikt, en vaskemaskin, stue med satelitt-TV og DVD spiller, et kjøkken og en overdekket hage og selvfølgelig en parkeringsplass.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Casa Norelli

Les personlige anmeldelser av Casa Norelli som ligger i Calabria. Bedømmelsene av villaen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa Norelli. I tillegg til vurdering av selve villaen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Paradisstrand

Kjempefin innkvartering og en flott strand nesten folketomt.

Les mer

Bedømmelse av Casa Norelli

Les mer

Bedømmelse av Casa Norelli

Les mer
 
search map