Feriebolig i Capo Vaticano i Calabria

Casa Arco

 
Casa Arco er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Arco er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Capo Vaticano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Casa Arco er en tomannsbolig og hører til den andre boligen Casa Norelli. Huset er innredet og møblert i en hjemmekoselig stil og har en søt terrasse med komfortable hagemøbler.

Basseng til rådighet

Inngangen til husets terrasse er gjennom gaten og en stor bue, som på italiensk heter "arco" og derav navnet til boligen. Huset er omriget av høye trær som hjelper til med skygge og friskhet på sommerens varmeste dager. Bassenget er til din rådighet og er delt med tre andre hus som også befinner seg i nabolaget.

Les mer om Casa Arco

Hus med 4 soverom, og 8 soveplasser

Huset er på to etasjer. I første etasje fines det en stor stue, spieskjøkken med oppvaskmaskin og bord for 7 personer, ett soverom med to enkeltsenger og et privat bad og et bad med vaskemaskin, toalett og dusj. Herfra er det utgang til terrassen. I andre etasje er det to soverom med dobbelseng, ett soverom med køyeseng og to bad med toalett.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Casa Arco

Les personlige anmeldelser av Casa Arco som ligger i Calabria. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa Arco. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Casa Arco

Les mer
 
search map