Agriturismo i Capo Vaticano i Calabria

Agriresidence Ninea

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Agriresidence Ninea ligger utenfor byen Ricadi (2 km) på utsiktspunktet i høyden over Capo Vaticano. Landstedet lokker med en fantastisk utsikt mot Stromboli og resten av De Eoliske Øyer (på klare dager), nordlige Sicilia og Capo Milazzo.

Familieferie i vakre omgivelser

De 14 bungalowene har to leiligheter hver, og alle deler på svømmebassenget (25 x 10 meter) og det tilhørende soldekket med utsikten over havet. Herfra kan dere se solnedgangen over den aktive vulkanen på Stromboli. Ved bassenget er det også et eget barnebasseng (10 x 4 meter). Stedet har i tillegg resepsjon, bar, restaurant, lekeplass og parkeringsplass. Det er trådløs internettilgang tilgjengelig, men dekningen er best i baren. Alle leilighetene ligger i første etasje og har klimaanlegg som kan benyttes på bestemte tidspunkter, safe, fine soverom med smijernsenger, pent kjøkken med 4 gassplater og egen terrasse.

Les mer om Agriresidence Ninea

Late stranddager i vente

Om sommeren kan dere leie solsenger og parasoll på den nærliggende Baia d'Ercole-stranden (få km unna), der det også er bar og restaurant. Ved Agriresidence Ninea kan dere også plukke fritt i kjøkkenhagen, der det vanligvis vokser både frukt og grønt.

Leilighetene på Agriresidence Ninea

Leilighet m. 2 soverom

Nybygde leiligheter, ca. 60 m² store, høy standard. Leilighetene består av en romslig stue med kjøkkenkrok, spisebord og dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett og dusj. Hvert soverom har aircondition. Fra stuen er det utgang til en privat og møblert terrasse med tak.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map