Feriehus og hoteller i Capo Vaticano

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

En sann glede for naturelskere

Capo Vaticano er først og fremst kjent for sine dramatiske og bratte klipper og sine utsikt som tar pusten fra deg samt det krystallklare vannet. Det er ikke mange attraksjoner i selve Capo Vaticano utenom den vakre naturen. Området oser av urørt sjarm med sine majestetiske fjell og sine mange små bukter og isolerte strenger. Noen bukter kan bare nås med båt og mange er fortsatt ganske uoppdagede. Det blå krystallvannet gjør omgivelsene til et vakkert reisemål å besøke.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Svøm og dykk med livet under sjøen

Havet som omringer Capo Vaticano er kjent for sine mange fisker og andre eksotiske sjødyr, som gjør det til et perfekt sted for dykking og snorkling. På bare 7 km som omgir Capo Vaticano er det forskjellige nyanser av blåfargen fra mørkeblå til lyseblå. Her finnes det flere butikker, restauranter og flere utesteder, men stedet er uten tvil mer tilpasset familier enn unge energiske, festglade tenåringer.

Les mer om Capo Vaticano

Et hellig sted

Den kjente skriveren Giuseppe Berto fra Venezia gjorde om Capo Vaticano til sitt hjem etter at han reise gjennom Italia. "Capo Vaticano", skrev han, "er kalt Vatikan som i en romersk bakke, der prester så etter fremtiden og for å komunisere med Gud. Dette var det hellige stedet, men det er det fortsatt".

Sjul teksten
 
 
search map