Feriehus og hoteller i Briatico

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Den tidligere fiskerbyens samlingspunkt er den lokale piazza, som formelig oser av vitalitet på varme sommerkvelder. Mesteparten av byen ligger litt over havet og har dermed en flott utsikt over Tyrrenhavet.

Briatico ble først omtalt i historiske kilder på 1100-tallet. Byen, som i dag huser rundt 4000 innbyggere, måtte gjenoppbygges etter et jordskjelv i 1783, men enkelte rester av den opprinnelige byen kan fortsatt sees, blant annet i form av ruinene av en middelalderborgs vakttårn nede ved kysten, som utgjorde en del av forsvaret mot invasjoner.

Du finner et mindre, men fornuftig utvalg av restauranter, kaféer og butikker her. Knapt en kilometer fra Briatico piazza ligger en hyggelig sandstrand, og det er flere gode sandstrender i området. Det er også opplagt å leie en bil for å dra på en tur langs kysten til de mange andre sjarmerende, små byene. Det er for eksempel ikke langt til stemningsfulle Tropea, som frister med både en deilig strand og et stort utvalg av restauranter.

Kart over Briatico

Klikk på kartet og få et overblikk over byen og feriehusenes beliggenhet. Du kan også se de største severdighetene og avstander til flyplasser, noe som er veldig greit dersom du reiser med fly til Calabria.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Hotell, ferieleilighet eller villa i Briatico?

Hos In-Italia Reiser finner du et utvalg av flere hundre feriehus i Italia, spm inkluderer en bred vifte av håndplukkede hoteller, villaer og ferieleiligheter i Calabria. Til tross for det store utvalget er det slett ikke vanskelig å finne nettopp det feriehuset som passer best til dine ønsker for ferien.

Bare angi dine feriedatoer i søkemotoren ovenfor for å få en oversikt over alle ledige overnattingsmuligheter i og rundt Briatico. Er du på utkikk etter en bestemt form for feriehus kan du angi dette i de utvidede søkemulighetene. Her kan blant annet også angi ønsker til fasiliteter og beliggenhet.

>> Hoteller og feriehus i Calabria - sammenlikn priser og bestill online

Les mer om Briatico

Sjul teksten
 
 
search map