Henter innhold

Takk for at du var med på In-Italias bursdagsfeiring! Rabattene er ferdige for denne gang, men husk at du alltid kan holde øye med andre tilbud på hjemmesiden vår.

Fordelaktige bursdagsrabatter i hele Italia!

In-Italia fyller rundt år og kan feire 20 år med herlige Italia-reiser - og dette feirer vi med å gi deg muligheten til å få 30% rabatt på din ferie hvis du bestiller før 3. juni 2019. Du kan få rabatt på en lang rekke hoteller og i mange forskjellige regioner. Hva med en badeferie ved Adriaterhavet, en storbyferie i Roma, en vingårdstur til Toscana eller en kulturferie til Sicilia? Det blir ikke et lett valg!
 

Utvalgte steder med rabatt:
Prisene som vises på In-Italia inkluderer nåværende rabatter.

Hotel Capizzo

Forio d'Ischia, Capri, Ischia og Procida

Hotel Capizzo er et deilig hotell som ligger i bakkene rett utenfor byen Forio d'Ischia. Her kan du nyte ferien din i det geotermiske bassenget, der du får en uforglemmelig utsikt over havet og ikke minst en fantastisk solnedgang.

Relais del Maro

Borgomaro, Liguria

Relais del Maro er en delikatesse på alle måter: Den velstelte hagen, den hjertelige velkomsten, panoramautsikten fra bassenget og den velsmakende frokostbuffeten. På Relais del Maro leverer de romantiske og autentiske varer.

Il Borgo

Francavilla di Sicilia, Sicilia

Il borgo er en nydelig restaurert og oppusset bondegård, som ligger på et utsiktssted over Alcantara-floden. Huset byr på gode rom, et tradisjonelt spisested samt et flott svømmebasseng med en vakker utsikt over landskapet.

Azienda Agrituristica Bergi

Castelbuono, Sicilia

Velkommen til et flott og veldrevet agriturismo med beliggenhet i Madonie Naturreservat ved vakre Castelbuono. Her produseres det syltetøy og marmelade, tørkede tomater, manna og mye mer som du kan få smake på gårdens restaurant. Rom med aircondition og noen med balkong og terrasse.

Borgo San Luigi

Monteriggioni, Toscana

Borgo San Luigi har røtter som strekker seg helt tilbake til 1700-tallet og er et svært hyggelig sted der hele familien trives, både store og små. Sjarmerende, rustikt, rolig, store utendørsområder og god mat er noen av ordene som beskriver dette landstedet best.

Villa del Golfo Lifestyle Resort

Cannigione, Sardinia

Rett i utkanten av den lille kystbyen Cannigione ligger dette trivelige hotellet som passer perfekt for deg som vil bo godt, bo nært havet, få tilgang til et deilig utendørsbasseng og samtidig få gangavstand til et lite sentrum. Og for deg som leter etter overnattingssted med eget basseng er det mulig å leie her.

Hotel Airone

Baia Sardinia, Sardinia

Hotel Airone ligger 700 meter fra Cannegione-bukten. Her er det 70 pene rom - mange av dem med balkong eller terrasse. Du kan også benytte deg av et deilig basseng, tennisbanene og den vakre hagen, samtidig som du bor tett på severdigheter.

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilia

Barnevennlige omgivelser, et flott basseng og en god restaurant. Dette er gården La Badiula i et nøtteskall. Her produseres det saftige appelsiner og grønnsaker. Velg mellom leiligheter eller noen få rom.

Borgo San Francesco

Gioiosa Marea, Sicilia

Lei en bil og nyt ferien i vidunderlige omgivelser ved Nebrodi Naturpark, som ligger på Sicilias nordkyst. På dette forholdsvis lille stedet er det 10 ferieleiligheter, et stort basseng og et mindre spisested.

Greit å vite: Tilbudene gjelder etter "førstemann-til-mølla"-prinsippet med forbehold for utsolgte perioder. Merk at tilbudene på noen hoteller kun gjelder for utvalgte romtyper og/eller utenfor skolenes sommerferie. Prisene som vises på In-Italia inkluderer nåværende rabatter.

 

 
search map