Agriturismo i Trivigno i Basilicata

La Foresteria di San Leo

 
La Foresteria di San Leo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
La Foresteria di San Leo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Trivigno her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Midt blant Basilicatas storslåtte fjell finner dere dette flotte rustikke landstedet, milevis fra støy og forurensing. Vi befinner oss her mellom regionens to største byer, Potenza og Matera, ca. 4 km utenfor den sjarmerende landsbyen Trivigno som igjen er knapt et kvarters kjøretur unna motorveien.

Innta lokale råvarer til frokost

Deler av huset er fra 1300-tallet og er innredet som frokostsal og kaffesalong. Her sitter dere i gamle grotter omgitt av kampestein og historisk sus. Vertsparet bruker egne råvarer på kjøkkenet; hele 80% av alle råvarene kommer fra egen produksjon, bl.a. ostene og grønnsakene.

Les mer om La Foresteria di San Leo

Varierte feriedager

I området finner dere nok av gode muligheter for en aktiv ferie, bl.a. ridning, turgåing, terrengsykling og utflukter til den vakre fjellandsbyen Castelmezzano - eventuelt kan dere slappe av ved husets nyanlagte svømmebasseng 830 m.o.h. mens dere nyter utsikten over fjellene som strekker seg så langt øyet rekker i alle retninger.

Velg mellom leilighet og hotellrom

Det er 7 overnattingsmuligheter på stedet. I den gamle låven, som nylig har blitt renovert og pusset opp, finner dere to dobbeltrom og et firesengsrom, samt en treromsleilighet med kjøkken - alle disse har møblerte terrasser. I hovedbygningen er det to dobbeltrom og en ca. 90 m² stor treromsleilighet.

Treromsleiligheten Loggia Gialla med 4 soveplasser:
- Leiligheten ligger i første etasje og er ca. 50 m² stor. Den består av en stue med kjøkkenkrok og utgang til en overbygd terrasse med bord og stoler, et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett og dusj.
Treromsleiligheten Terrazza med 4 soveplasser:
- Leiligheten ligger i andre etasje og er ca. 90 m² stor. Den består av en selvstendig inngang, en stue med flott hvelvet tak, kjøkkenkrok og utgang til en enorm terrasse med formidabel panoramautsikt, et soverom med dobbeltseng og eget bad/toalett samt utgang til den omtalte terrassen, et soverom med to enkeltsenger og et stort bad med toalett og dusj.

Vi i In-Italia mener man får maksimalt utbytte av et opphold på La Foresteria di San Leo uten barn, da stedet er lagt opp til avslappende stunder ved bassenget eller på en av terrassene.

Les om rommene på La Foresteria di San Leo

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av La Foresteria di San Leo

Les personlige anmeldelser av La Foresteria di San Leo som ligger i Basilicata. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av La Foresteria di San Leo. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra La Foresteria di San Leo

Bedømmelse av La Foresteria di San Leo

Les mer

Bedømmelse av La Foresteria di San Leo

Les mer

Bedømmelse av La Foresteria di San Leo

Les mer

Bedømmelse av La Foresteria di San Leo

Les mer

Bedømmelse av La Foresteria di San Leo

Les mer

Bedømmelse av La Foresteria di San Leo

Les mer
 
search map