Ferieovernattinger i Melfi

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Like ved den utslukkede vulkanen Monte Vulture finner du Melfi, byen som er spesielt kjent for sin imponerende og vakre normannerfestning fra det 11. århundret. Den tysk-romerske keiseren Frederik 2. hadde sommerresidensen sin her, og det var her han skrev lovsamlingene som i dag regnes for å være de første moderne lovene med retten i sentrum. Han likte også å gå på falkejakt her, og i slutten av oktober kan du oppleve den internasjonale falkesamlingen med middelalderaktiviteter for store og små. Paver ble valgt her, og flere korstog organisert herfra. Så kom og nyt atmosfæren, utsikten og ikke minst de kulinariske skattene.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bli kjent med byens historie

Festningen har siden 1976 huset museet Museo Nazionale Archeologico Melfese som rommer funn fra fortiden og forskjellige historiske objekter funnet i området gjennom tidene.

Les mer om Melfi

Beundre domkirken

Melfis domkirke er bygget i barokkstil, mens klokketårnene er normanniske. Biskopbygningen Il Palazzo del Vescovado er også verdt et besøk. Den ble egentlig byygget i det 11. århundret, men ombygget i barokkstil i det 18. århundret.

La deg fascinere av tradisjonene

I pinsen arrangeres et religiøst opptog der man går kledd i historiske drakter og henter en statue av Treenigheten ved fjellet som blir kjørt tilbake til byen på en oksetrukket kjerre. Det er diverse boder i byen med bl.a. lokale produkter og terrakotta selges.

Sjul teksten
 
 
search map