Anmeldelser av Sextantio Le Grotte delle Civita

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Sextantio Le Grotte delle Civita

Les personlige anmeldelser av Sextantio Le Grotte delle Civita som ligger i Basilicata. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Sextantio Le Grotte delle Civita. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Utsøkt hotell og enestående ansatte

Vet ikke om det går an å beskrive oppholdet med ord, det var en opplevelse jeg ikke kommer til å glemme. Da verten ba oss stige inn i rommet, hvor tente stearinlys lagde mystiske skygger oppover veggene, var det som jeg hørte hjerteslag fra generasjon tilbake. Det var som de ga gjenklang i mine egne hjerteslag. Og frokosten...kortreist, alt er kortreist i Matera, fantastisk. Var lett å gå på på en smell! Fantastisk opphold. Anbefaler å bli noen dager og oppdage denne spesielle byen.

Matera som feriedestinasjon

Bruk en lokal guide! Gode sko og lytt. Lytt til de ulike stemmene, filmene som vises, lag dine egne meninger, prøv å forstå og ikke minst vær til stede.

Sextantio Le Grotte della Civita
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
Frokosten
 
Selve overnattingen på Sextantio Le Grotte delle Civita
Dobbeltrom Superior
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2018
Antall reisende 2 voksne
Navn

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map